18 Μαΐ 2009

ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ

Μετά τα όσα έγιναν στη γενική συνέλευση του Απόλλωνα Καλυθιών το απόγευμα της Κυριακής, η διοίκηση του Ερμή, το απόγευμα της Δευτέρας, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με την οποίο θέτει όλους προ των ευθυνών τους.

«Ο πρόεδρος του Ερμή Καλυθιών συμμεριζόμενος το κοινό αίσθημα συνεχίζει την προσπάθεια για την υλοποίηση της πρότασης που έχει καταθέσει.
Μετά το Κυριακάτικο φιάσκο της γενικής συνέλευσης του Απόλλωνα που έχει εκθέσει το ποδοσφαιρικό αίσθημα των κατοίκων του χωριού και έχει εξοργίσει την πλειονότητα των Καλυθενών μελών, ακόμα και του ΔΣ του Απόλλωνα με ψηφοφορίες παρωδία και προτάσεις κωμωδία προτείνει:
1. Την παραίτηση των διοικητικών συμβουλίων του Απόλλωνα και του Ερμή
2. Την σύγκληση κοινής γενικής συνέλευσης των δύο σωματείων
3. και την εκλογή διοικητικού συμβουλίου που θα αναλάβει τη λειτουργία των σωματείων.
Στην περίπτωση που τα συμβούλια δεν παραιτηθούν άμεσα, εντός 24 ωρών, ο Ερμής θα παραιτηθεί δια παντός από την πρόταση και θα συνεχίσει απτόητος την πορεία του.
Η καθαρή πρόταση του Ερμή περιλαμβάνει το ενιαίο ψηφοδέλτιο και για τα δύο σωματεία με επικεφαλής τον πρόεδρο του Ερμή κ. Σάββα Πολυχρόνη και την συμμετοχή 30 επιφανών ανθρώπων των Καλυθιών οι οποίοι με τη στάση του απέδειξαν στο φίλαθλο κοινό την πραγματική αγάπη και αγωνία για το Καλυθενό ποδόσφαιρο».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

MPRAVO STA Δ.Σ TOU ERMI GIA MENA PROSOPIKA EINAI IROES.MAZI ME AUTOUS KAI AN TOUS PLESIOSOUNE KIALA ATOMA ME ORAMA THA PAEI KALA TO KALITHENO PODOSFERO..

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...