19 Μαΐ 2009

Η ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ

Μέχρις τις δύο τα ξημερώματα συνεδρίαζε χθες το ΔΣ του Απόλλωνα Καλυθιών. Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν οι Γιάννης Αντωνίου και Σταμάτης Μπότσης. Τα υπόλοιπα μέλη κατέληξαν στην εξής αντιπρόταση προς τον Ερμή:

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Απόλλων Καλυθιών συνεδρίασε στις 18 Μαϊου ως προς την πρόταση του ΑΟ Ερμή και αποφάσισε μετά από ομόφωνη ψηφοφορία να αποστείλει μία αντιπρόταση στον ΑΟ Ερμή.

Θέμα
Δύο ομάδες
Απόλλων Β' κατηγορία
Ερμής Α' κατηγορία
Κοινό διοικητικό συμβούλιο από τα ήδη υπάρχοντα μέλων των διοικήσεων
Δύο προέδρους
Δύο αντιπροέδρους εναλλάξ
Δύο γραμματείς
Δύο ταμείες κτλ.
Εξαμελές ΔΣ στις ακαδημίες με δικό του ταμείο, δικό του κανονισμό λειτουργίας.
Κάθε δύο εβδομάδες οι υπεύθυνοι των ακαδημιών θα δίνουν εξηγήσεις για τις αποφάσεις τους στο κεντρικό ΔΣ
ΣΤΟΧΟΙ
Ο Απόλλων πρωταθλητισμό για επιστροφή στην Α' κατηγορία
Ο Ερμής καλή πορεία και ότι προκύψει φέτος
Ολα τα μέλη να εργάζονται για το καλό των ομάδων και μόνο για τον σκοπό αυτό.
Μέλη με πονηρή σκέψη δεν έχουν θέση σε αυτή την συνεργασία.
Κάθε χρόνο απολογισμός της χρονιάς.
Πενταετή θητεία της διοίκησης

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ.....
Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ.....
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ;
ΚΥΡΙΟΙ ΒΡΗΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΒΓΗΤΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης ταιριάζει και το άλλο που λέει.
Του χάριζαν γάδαρο και τον κοίταζε στα δόντια!

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxax telika ston apollon exoun xioumor!

Ανώνυμος είπε...

na vgi kapios kai na pi sta atoma pou exoun katsi stis karekles tou apollon oti olli krinonte kai distixos krithikan .os pros tin simperifora tous .ftani pia

Ανώνυμος είπε...

kirioi tou apollon afto den legetai sigxonefsi afto legetai menoume os exoume alla eseis prepei mas dosete ta orea sas leftoudakia,na paizete gia na xanetai(afto to "oti vgei" egrapse!) kai emeis gia na nikame.ean apodextei o sakis afto to ektroma tote milame gia prodosia!

Ανώνυμος είπε...

paretithite anikanoi..den eistai eseis ikanoi na exetai sta xeria sas ton apollon..den kanetai

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω η πρόταση του Ερμή είναι η πιο λογική και κυρίως η πιο δημοκρατική. Το καλό της υπόθεσης είναι πως με τις ενέργειες τους, οι κ.κ. της διοίκησης του Απολλωνα, κατάφεραν να μη μου "κρατάει μουτρα" ο πατερας μου!!! ΤΑΧΡΑΜΑΝΗΣ Σ.

Ανώνυμος είπε...

taso pes ston kosmo poia atoma ekanan afti tin protasi gia na vgalei o kathenas ta simperasmata tou.

Ανώνυμος είπε...

και οι δυο προτασεις των δυο ομαδων εχουν σημαδια αυταρχισμου.γιατι και η προταση του ερμη αναφερετε για προεδρια της ομαδας απο τον σακη.βεβαια οι ενεργειες της διοιηκησης του απολλων εχουν εξοργισει τους παντες και προπαντων αποτελουν το κυριοτερο αλλοθι αυτη την στιγμη για τα λαθη καποιων. Κυριοι του απολλων οπως ειδατε την πρωτη χροννια της θητειας σας ,τα χρονια εχουν αλλαξει,ο κοσμος εχει κουραστει και προπαντων δεν εχει ΧΡΗΜΑΤΑ για να συντηρησει τρεις ομαδες στο χωριο. Ο κοσμος δεν σας ειπε τιποτε και δεν σας εριξε καμια ευθυνη για τον υποβιβασμο της ομαδας.Αντιθετα σας καυτηριασε για το θεαμα που παρουσιασατε στον οικονομικο απολογισμο σας, που για τραγικη ειρωνια δεν μπορουσατε επι δεκα ημερες να συντονιστιτε μεταξυ σας και να παρουσιασετε της πραγατικες οφειλες της ομαδας. να ξερετε οτι η χροννια που ερχεται θα ειναι ποιο δυσκολη διοτι και ο δημος δεν θα δωσει στις ομαδες τα χρηματα που επαιρναν τις προυγουμενες χρονιες - δεν θα εχετε το αλλοθι οτι παραλαβατε καμενη γη και προπαντων θα πρεπει μεσα σε αυτο το αρνητικο κλιμα που εχει δημιουργηθει να ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. ΗΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΗΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Π.....

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω πως η πρόταση του Ερμή δεν έχει ίχνος αυταρχισμού. Δεν προτάθηκε ο Σακης για πρόεδρος, αλλά προκύρηξη εκλογών για την ανάδειξη νέων διοικιτικών συμβουλίων και στα δύο σωματεία. Όποιος πιστεύει πως έχει "τα κότσια" (κυρίως τους υλικούς πόρους) να διαχειριστεί τους Συλλόγους ας κατεβάσει υποψηφιότητα και ας αφήσει το κόσμο να το κρίνει. Κανείς Σύλλογος δεν είναι τσιφλίκι κανενός αλλά καθένας ανήκει στο κοσμο του. Βεβαίως και ο ίδιος ο κόσμος του κάθε συλλόγου έχει υποχρεώσεις που ως γνωστόν κανείς δεν τις τηρει. Όλοι λοιπόν έχουμε ευθύνες, ο καθένας στο βαθμο που του αναλογεί. Ας υολογίσει κάποιος, αν όλα τα μέλη του Απόλλωνα έδιναν τη συνδρομή τους τόσσα χρόνια (και του Ερμή ακόμη), πόσσα λεφτα θα είχε στο ταμείο του ο Σύλλογος. Ας καταλάβουν κάποιοι πως οι διοικίσεις δεν εκλέγονται για να φέρνουν λεφτά, αλλά για να διαχηρίζονται. Σίγουρα έχουν γίνει λάθη και στα δύο σωματεία, αλλά μήπως ο κύριως όγκος των χρημάτων πρεόρχονται απο τις τσέπες των ίδιων των διοικούντων ή τις ενέργειες αυτων; (εκδλώσεις, διαφημίσεις κτλ). Αυτά είχα να πω... Υ.Γ. Παρακαλώ όποιος δημοσιέυει κάτι, ας κάνει το κόπο να το υπογράφει. Ελευθερία λόγου έχουμε, τι φοβάται; ΤΑΧΡΑΜΑΝΗΣ Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΦΙΛΕ ΣΑΒΒΑ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΣΑΚΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ 30 ΑΤΟΜΩΝ.ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΝΤΩς ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ ( ΙΣΑ -ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ) ΑΛΛΑ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΑΙΤΗΟΤΗΤΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΦΙΛΕ ΣΑΒΒΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΕΡΜΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΚΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΑΝ ΟΙ ΕΠΤΆ ΓΝΩΣΤΟΙ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΛΕΙΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Η πρόταση του κ Πολυχρόνη, για συγκρότηση συνδυασμού δεν αποτελεί από μόνη της αυτοδιορισμό στα διοικητικά των σωματίων. Ο κόσμος είναι αυτός που θα επιλέξει αν θέλει το συνδυασμό του Σάκη ή κάποιον άλλο συνδυασμό (αν υπάρξει). Γιατί όμως αντί να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου δε βγαίνεις στο προσκήνιο και να σχηματίσεις κι εσύ συνδυασμό; Παρακαλώ δε από εδώ και πέρα, όταν θα μου απαντάς, να υπογράφεις τα άρθρα σου. ΤΑΧΡΑΜΑΝΗΣ Σ

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ:ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 30 ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΞΙΖΕΙ ΕΠΑΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΥΨΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.ΑΦΟΒΑ ΛΟΙΠΟΝ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.ΣΩΤΡΙΛΛΗΣ.Σ.Β

Ανώνυμος είπε...

kalinixta

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. 2 ΜΕΛΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΧΙ?ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?

Ανώνυμος είπε...

kalimera ,

egw pantos eimai uper tis protasis tou apollwn, se auto pou den sumfwnw
einai i suswreusi twn xrewn.
---------------------------------
o proipologismos den prepei na uperbainei tis 30-40 xil. eurw.
----------------------------------
i omada prepei na apoteleitai apo 20 apollwnistes kai apo 2 empeirous paiktes.
----------------------------------
o proponitis na einai apo kalithies kai na amoibetai me ena sumboliko poso twn 300,00 ton mina
----------------------------------
na brethoun meloi pou na xrimatodotoun tin omada me 1.000 eurw etisiws(agapas tin omada? apodeikse to !!!)
----------------------------------
se kathe entos edras agwna na kobei i omada 500 eisitiria. na min mpainei kanenas tzampa sto gipedo.
--------------------------------
makroprothesmos stoxos einai na auksithei i xwritikotita tou gipedou kai na mporesei i omda na ginei anwnimi etaireia .
---------------------------------
oloi enwmenoi - oloi agapimenoi den peirazei pou den egine i enwsi ,i agapi gia tin omada einai monadiki , eilikrinis.
euxomai i omada na brei ton dromo tis.
---------------------------------

kalimera

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ; ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

file anwnume apla gia na 3ereis kai na min anarwtiese kai ta 2 meli tou apollwn exoun paraitithei..!! asxetws an meta apo 2 meres oi dioikisi tou apollwn me episimi anakoinwsi mas evale mesa.. i paraitiseis mas einai oristikes kai exoun dothei graptws..
antoniou giannis

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...