19 Μαΐ 2009

ΣΤΡΟΦΗ-ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ




Χθες, περίπου στις 9.00 το βράδυ, το αυτοκίνητο της φωτογραφίας έφυγε από την πορεία του (κατευθυνόταν από Καλυθιές προς Ρόδο) στην επικίνδυνη στροφή πριν το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής. Ο οδηγός και ο συνοδηγός (και οι δύο δόκιμοι στο 294 ΤΕ) βγήκαν από το αυτοκίνητο με την παρέμβαση της πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το στρατόπεδο ο ένας είναι σε κωματώδη κατάσταση και ο άλλος μετά από χειρουργική επέμβαση είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Στο συγκεκριμένο σημείο έχουν σημειωθεί πολλές φορές ατυχήματα αφού η στροφή είναι επικίνδυνη. Βέβαια συνήθως την πατάνε στρατιωτικοί που αναπτύσουν μεγάλες ταχύτες. Ομως οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου μας οφείλουν να κάνουν ΑΜΕΣΑ μία μελέτη για παρεμβάσεις προκειμένου να μην ξαναγίνουν ατυχήματα.
Ας βρεθεί μια λύση γιατί είναι ΑΔΙΚΟ να χάνονται ανθρώπινες ζωές, να μένουν νεαρά παιδιά σε αναπηρικό καροτσάκι ή να ταλαιπωρούνται σε χειρουργία.
Ας παραδεχτούμε ότι υπάρχει πρόβλημα και ας δώσουμε λύση.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή μένω αρκετά κοντά στη στροφή, πρέπει επιτέλους κάτι να γίνει!!!! Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη στροφή αλλά, όλο το "S" απο την αρχή του. Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούω δίκυκλα και τετράτροχα να έρχονται φουλαριστοί απο Ρόδο και να πλακώνονται στα φρένα πρίν το 'S'. Αν δεν γίνει κάτι, θα θρηνήσουμε θύματα σε λίγο....Αμαν πιά!!

Ανώνυμος είπε...

ο λόγος που τρέχουν οι στρατιωτικοι είναι ο εξης
επειδή ανήκουν στα σωματα ασφαλείας δεν τους γραφουν οι τροχονομοι
με αποτελεσμα να είναι ελεύθεροι να τραυματήσουν και να σκωτώσουν τους πολιτες.

Εκτός απο εκεινη τη στροφη αλλο ενα μεγαλο προβλημα ειναι η παραβιαση του κοκκινου στα φαναρια στον Πλατανο.

Οι (ΑΝ)ΑΡΜΟΔΙΟΙ ας κάνουν τα δέοντα

Ανώνυμος είπε...

παει και η κακομοιρα η ελια

Ανώνυμος είπε...

Εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές και κάποιοι κάνουν αστεία...

Τάσος

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...