30 Ιουν 2009

ΠΕΡΙ "ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ"

Αυτή η ηλεκτρονική παρουσία, από την πρώτη ημέρα που δημιουργήθηκε είχε ως στόχο να καταγράψει όλα όσα συμβαίνουν στην περιοχή μας από την πολιτική, τον αθλητισμό, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις μέχρι τα... στραβά και τα ανάποδα.
Πρώτος στόχος του blog ήταν και παραμένει να μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στο χωριό μας, σε εκείνους που για διάφορους λόγους είναι μακριά.
Μέχρι κάποιο διάστημα το εγχείρημα πέτυχε.
Μάλιστα είχε δημιουργηθεί μια γωνιά, το ηλεκτρονικό μας καφενείο, όπου η παρέα των επισκεπτών αντάλλασε μηνύματα, καλημέρες, έστελνε χαιρετίσματα και πότε, πότε "καυγαδίζαμε" ειδικά μετά από ποδοσφαιρικούς αγώνες. Πάντα όμως τα μηνύματα ήταν καλοπροέραιτα, ακόμα και εκείνα που ασκούσαν κριτική.
Τις τελευταίες ημέρες, στα πλαίσια της σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης, το blog και το καφενείο "κατακλύστηκε" από άτομα που δεν προσπάθησαν να γίνουν μέλη της μεγάλης παρέας που είχε δημιουργηθεί. Προσπάθησαν να "ελέγξουν" το blog και να περάσουν πολιτικά μηνύματα και να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Ε, λοιπόν, το internet δεν ελέγχεται, τουλάχιστον με τον τρόπο που θέλουν να το ελέγξουν.
Αυτή η σελίδα και το "καφενείο" της δεν δημιουργήθηκε για να υπάρχουν άτομα που σε 24ώρη βάση θα κάθονται πάνω από έναν υπολογιστή και θα "βομβαρδίζουν" με μηνύματα και απόψεις.
Κάθε άποψη είναι σεβαστή και έχει χώρο σε αυτή τη σελίδα.
Αυτό που δεν έχει είναι η προσπάθεια "κατάληψης" των τελευταίων ημερών.
Οσο για την παρέα του "καφενείου", ο "καφετζής" και οι "αρχισερβιτόροι" (Μάικ και Ευγένιος) θα κάνουν λίγες ημέρες διακοπές και θα επιστρέψουν στις επάλξεις.

Καλημέρα, όπου και αν είστε φίλοι!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Τάσο.Τώρα όποιος έχει "κότσια" αυτα που έγραφε εδώ μέσα ασ βγεί να τα πεί και στον πραγματικό καφενέ στην πλατεία του χωριού.Εκεί θα δούμε πόσες ντομάτες αντέχει.Και μια ερώτηση : Εσείς που καταντήσατε τον "καφενεδάκι μας" βουλή των ελλήνων γιατί δεν ανοίγετε ενα δικό σας παρα μόνο κάνατε το παν να κλείσετε το δικό μας?

Ανώνυμος είπε...

Προς αναγνώστες του blog και τον αγαπητό μου Τάσο προσωπικά:Αν ειλικρινά άθελά μου συμμετείχα με οποιονδήποτε τρόπο στην εκτροπή του καφενείου από τις αρχικές του επικοινωνιακές ανάγκες τότε θα πρέπει να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από όλα τα παιδιά των οποίων στέρησα την επικοινωνία και τη καθημερινή συναναστροφή και επαφή.Η πηγαία ανάγκη για προβληματισμό στα καθημερινά της ζωής η αλήθεια είναι ότι παρασύρει το συναίσθημα και τη συμπεριφορά.
η.Η πρόθεσή μου σίγουρα δεν ήταν αυτή.ΣΩΤΡΙΛΛΗΣ.Σ.Β.

Ανώνυμος είπε...

Τις τελευταιες ημερες ενουιωσα για πρωτη φορα στο blog να τριγυρνουν υαινες..ανθρωποι που περιμεναν την οποιδηποτε αποψη για να επιτεθουν..να ξεσκισουν..να εκδικηθουν..μια ομαδα που φανταστειτε παρεξηγησαν μεχρι και το glukouli,που ηθελε τσαμπουκαλιδικα να επιβαλλει την αποψη της..κριμα γιατι θα χαθουμε..και λυπαμαι που συνειδητα"απουσιαζαμε"γιατι δεν θελαμε να συμμετασχουμε στον κατηφορο..ολοι ξερετε ποιοι ,πως και γιατιμας εφεραν μεχρι εδω....ομως αλλοιμονο φιλε Τασο κλπ αν αφησουμε το αυγο του φιδιου να γεννησει εχιδνες..το θεμα δεν ειναι πολιτικο..ειναι βαθεια κοινωνικο απανθρωπα εξευτελιστικο..

Ανώνυμος είπε...

kalimera filarakia.taso ego sou egrapsa pigaine gia mathimata karate . re glykouli se epitethikan sto blog; alla esy re de masas grapse pali kanena anekdotaki kryo opos eipe kapoios .xaxaxa. vasili sotrilli esy kai 3-4 akomi oti kai na grapsate eixate to onoma sas. diaforetika tha miliso me kapion pou ksero kai diaforetika me anonymous.edo vgikan oloi oi anonymoi kai katigoroun. kai dikio na exoun to xanoun mesa apo tin anonymia tous. den mporoume na symfonoume oloi, ayto einai logiko.alla den prepei pali epeidi den symfonoume na arxisoyme na vrizoume kai na kathete o tasos na elegxei ta mynimata min petaksei kapios kamia m....ia kai vrei ton mpela tou. loipon psyxraimia opos leei kai o vasilis eykola mporeis na parasyrteis .taso thelei ena kafeneio otan tha mpaineis mesa na mpaineis me stoixeia email ta opoia mono esy mporeis na vlepeis. se kapioa kouiz pou mpaino sto sport 24 exo pseydonymo alla gia na mpo mesa prepei na grapso to email mou. etsi osoi mpainoun esy toulaxiston tha tous ksereis. ante kante kai kamia voutia na drosisteite. alloi plironoun gia na doun thalassa. lionel messi . eugenios

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...