21 Φεβ 2010

ΠΕΝΤΑΡΑ ΟΙ "ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ" ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ




O Aπόλλων Καλυθιών κέρδισε, υπό το φως των προβολέων το βράδυ της Κυριακής, εύκολα 5-1 τον Αλθαιμένη και ανέβηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας αναπτερώνοντας τις ελπίδες του για την είσοδό του τουλάχιστον στην τετράδα και διεκδίκηση της παραμονής.
Καλύτερος από τον αντίπαλό του, ο Απόλλων, κέρδισε δίκαια αν και προσωρινά ισοφαρίστηκε από τους φιλοξενούμενους όμως το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα μπήκε σε καθοριστικό σημείο (45΄) και έτσι στο δεύτερο απλώς μεγάλωσε το δείκτη του σκορ.
Στην ενδεκάδα συμμετείχαν "μπέμπηδες" προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής. Ο Εραλντ Μπεκιράι, ο Παναγιώτης Κεπέρης (σκόραρε στο ντεμπούτο του σε ηλικία 17 ετών), οι Θανάσης και Αντονι Γκεοργκίεφ, ο Ντόμπρεβ Πένεφ αγωνίστηκαν ως βασικοί και άφησαν άριστες εντυπώσεις ενώ ως αλλαγή έπαιξαν και οι Γιώργος Ορφανός, Γιώργος Βιτσέντζος. Παιδιά στα οποία θα στηριχθεί η αναγέννηση του Απόλλωνα από τις στάχτες του, αρκεί να μην γίνουν λάθη όπως με τους ταλαντούχους προηγούμενων φουρνιών.
Το σκορ άνοιξε στο 12΄ με εκτέλεση φάουλ στο Γ' ο Βασίλης Λαζαρίδης (1-0), για να ισοφαρίσει 1-1 ο Βαθρακογιάννης στο 30΄, όμως και πάλι ο Λαζαρίδης με νέα εκτέλεση φάουλ στο 45΄ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας (2-1).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γκεοργκίεβ πέτυχε το 3-1 στο 60΄, για να μεγαλώσει το σκορ στο 68΄ο Κεπέρης (4-1) και να διαμορφώσει το τελικό 5-1 ο Βιτσέντζος Γ. στο 80΄.
Απόλλων Καλυθιών: Σ. Xατζηνικόλας, Μοσχιδιού (75΄ Γ. Ορφανός), Ερλαντ, Β. Ηλίας, Κεπέρης (75΄Βιτσέντζος Γ.), Βιτσέντζος Β., Γκεοργκίεβ Τ., Γκεοργκίεβ Α., Μπρισνόβαλης, Λαζαρίδης, Ντόμπρεβ (46΄ Σ. Κυριαζής)

* Από τα τρελά του αγώνα η ολιγόλεπτη χαλαζόπτωση στο 2ο ημίχρονο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...