21 Φεβ 2010

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (και πληροφορίες από το www.verena.gr)

Μετά απο έρευνα της Ασφάλειας Ρόδου και του Α.Τ Αφάντου συνελήφθη ένας 18χρονος, ημεδαπός, κάτοικος Καλυθιών, ο οποίος κατά τον εντοπισμό του απο τους αστυνομικούς έριξε πάνω στο έδαφος μια αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία με 3,6 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.
Ο ανωτέρω, σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο είναι ένας απο τη σπείρα των τριών ληστών που είχαν πάρει απο την 69χρονη στις Καλυθιές αφού τη κτύπησαν πρώτα, 3.000 ευρώ. Αυτή η ιστορία όμως έχει και...ουρά! Σύμφωνα πάντα με το αστυνομικό δελτίο, χθες συνελήφθη στις Καλυθιές ένας 16χρονος ημεδαπός κάτοικος Καλυθιών, διότι σε έρευνα που του έγινε βρέθηκε να έχει πάνω του 25, 6γραμμάρια χασίς. Όπως προέκυψε απο την προανάκριση ο 18χρονος τις πρωινές ώρες της 19-2-10 αγόρασε την εν λόγω ποσότητα απο 20χρονο ημεδαπό, κάτοικο Ρόδου έναντι ποσού 100 ευρώ. στη συνέχεια ο 16χρνος πούλησε στον συλληφθέντα 18χρονο για τη ληστεία στις Καλυθιές. Ο 20χρονος αναζητείται. Είναι φανερό ότι η αστυνομία μετά απο αυτές τις εξελίξεις λογικά πρέπει να βρίσκεται κοντά στη σύλληψη των άλλων δύο της ληστείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...