6 Αυγ 2010

ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΛΜΟΣ 99,5
Ενώ κατά καιρούς πρόεδροι τοπικών οργανώσεων στο νησί, με δελτία Τύπου δημοσιοποιούν την προτίμησή τους να στηρίξουν πολιτικά έναν εκ των δύο υποψήφιων δημάρχων, εξοργισμένος με τις διαδικασίες της Ρηγίλλης αλλά και από τη στάση που κρατάει η ΝΟΔΕ, φαίνεται πως είναι ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Καλλιθέας της Ν.Δ κ. Στέφανος Κυριαζής. «Δεν πρόκειται να υποκύψω σε καμία υπόδειξη της Ρηγίλλης. Τα κεντρικά όργανα του κόμματος, δεν μπήκαν στον κόπο να ζητήσουν την άποψη ή τη γνώμη κανενός τοπικού στελέχους, για το ποιος θεωρείται καταλληλότερος για το Δήμο της Ρόδου. Δεν πρόκειται να περιμένω να μου υποδείξουν τον υποψήφιο», δήλωσε σήμερα στον ΠΑΛΜΟ.
Ο ίδιος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του σταθμού μας, φέρεται να στηρίζει πολιτικά την υποψηφιότητα του Γιώργου Χατζημάρκου.
Ο Στέφανος Κυριαζής ήταν στο πλευρό του Χατζημάρκου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υπεύθυνου του τομέα πολιτικής ευθύνης οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρας, μετά από πρόσκληση της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου.

xatzhmarkos staikoyras from NewsKosmos.com on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...