6 Αυγ 2010

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ EUROBANK




Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι άγνωστος, φορώντας κράνος, εισέβαλε στην τράπεζα Eurobank στο Φαληράκι και απειλώντας με όπλο τους υπαλλήλους αφαίρεσε ποσό από τα ταμεία (35 χιλ.ευρώ αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, τις 28 χιλ. από το ταμείο και τις 7 χιλ. από πελάτη που ετοιμαζόταν να κάνει κατάθεση). Κατά την αποχώρησή του από την τράπεζα προσπάθησε να τον κτυπήσει με μεταλλικό αντικείμενο ιδιοκτήτης γειτονικού fast food αλλά ο ληστής έβγαλε από την τσέπη του όπλο και τον απείλησε. Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στην αστυνομία ο ληστής άφησε το μηχανάκι του (αυτόματο, λίγων κυβικών) στην περιοχή του Αντονι Κουίν και διέφυγε στα γύρω βουνά όπου και αναζητείται. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το μηχανάκι είχε κλαπεί από τουρίστες στο Φαληράκι. Ο δράστης μιλούσε άψογα ελληνικά και όταν μπήκε στην τράπεζα έβρισε χυδαία τους πελάτες και τους εργαζόμενους.

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Σήμερα (06-08-2010) και ώρα 12.30 άγνωστος άνδρας εισήλθε στην EUROBANK Φαληρακίου Ρόδου, φορώντας κράνος, γάντια και γυαλιά ηλίου, με την απειλή πιστολιού απέσπασε από τον ταμία το χρηματικό ποσό 28.745 ευρώ και από πελάτη του καταστήματος το χρηματικό ποσό 7.490 ευρώ.
Στην συνέχεια επιβιβάστηκε σε δίκυκλο μοτοποδήλατο και αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση. Διενεργούνται εκτεταμένες έρευνες προς εντοπισμό και σύλληψη του δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...