18 Σεπ 2010

Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συγκέντρωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Η ΡΟΔΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» στο Φαληράκι


Σε κλίμα ενθουσιασμού υποδέχθηκαν οι κάτοικοι των Καλυθιών τον υποψήφιο Δήμαρχο, επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Η ΡΟΔΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» Γιώργο Χατζημάρκο, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, στην ανοικτή συγκέντρωση που πραγματοποίησε, συνεχίζοντας τον κύκλο της κοινωνικής διαβούλευσης με τους πολίτες.
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Νεκταρίου στο Φαληράκι, οι κάτοικοι της περιοχής είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν με έντονο ενδιαφέρον την ομιλία του και να συμμερισθούν τις προτάσεις, τις σκέψεις και τις ιδέες τους με τον κ. Χατζημάρκο για την ανάπτυξη της περιοχής. Πολλές από τις απόψεις των παρευρισκομένων ταυτίστηκαν με τις προτάσεις του κ. Χατζημάρκου, ενώ τονίσθηκε από τον ίδιο ότι η συμμετοχική διαδικασία έχει ουσιαστικό ρόλο στη διαμόρφωση του προγράμματος του συνδυασμού του.
Μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης ο Γιώργος Χατζημάρκος και οι συνεργάτες του περπάτησαν στο Φαληράκι και συνομίλησαν με επιχειρηματίες και εργαζόμενους στην περιοχή.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Ο κ. Χατζημάρκος δεν θέλησε να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις στα ερωτήματα των δημοτών Καλλιθέας (όπως για το βιολογικό στο Βόδι, τα προβλήματα των ενοικιαζόμενων στο Φαληράκι κτλ) αλλά προτίμησε να μιλήσει για το όραμά του για κοινή πορεία όλου του νησιού προκειμένου να σταματήσει η κατηφόρα των τελευταίων ετών. Ο κ. Χατζημάρκος αν και προσπάθησε να παρουσιάσει προφίλ ενός νέου, διαφορετικού σύχγρονου πολιτικού που δεν δίνει υποσχέσεις προβλημάτισε με τις γενικόλογες τοποθετήσεις του. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν είναι παλαιού τύπου πολιτικός που για να κολακέψει το ακροατήριο λέει "ναι" σε όλα. Χθες δεν δίστασε να διαφωνήσει, ακόμα και να εκνευριστεί με κάποιες ερωτήσεις-τοποθετήσεις. Θετικό επίσης ότι δεν παραμένει κλεισμένος σε ένα γραφείο αλλά κάνει ανοικτές συναντήσεις συζητώντας με τους πολίτες του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...