18 Σεπ 2010

ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΝΔΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ





Μετά την Αρχίπολη ο Απόλλων πέρασε νικηφόρα και από τη Λίνδο νικώντας σήμερα 2-0 τον τοπικό Κλεόβουλο. Η ομάδα μας προηγήθηκε μόλις στο 4' με γκολ του Λευτέρη Μαυρομούστακου (τέσσερα γκολ σε τρία παιχνίδια) και πέτυχε το 2-0 πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με σκόρερ τον Μουτσοντέμι.
Ο Απόλλων έχασε πολλές ευκαιρίες και στο 2ο ημίχρονο (είχε δοκάρι με τον Δημητρά) ειδικά μετά το 70' όταν ο Κλεόβουλος έμεινε με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας).
Ο Απόλλων στα τρία πρώτα παιχνίδια έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς (δύο νίκες, μία ισοπαλία) και το ξεκίνημα κρίνεται κάτι παραπάνω από θετικό. Την Παρασκευή ο Απόλλων θα υποδεχθεί στις Καλυθιές τον Ορφέα για την 4η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Στη Λίνδο έπαιξαν οι: Καραγιάννης, Κίτσος, Κατσιδώνης, Τσίττας, Αλαχούζος, Αττιτής, Σταυρής (Παπαδόπουλος), Σεβδαλής (Σ. Κυριαζής), Μαυρομούστακος (Μανέττας), Δημητράς, Μουτσοντέμι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...