2 Μαρ 2011

ΝΕΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΙΩΝ
Ο Δήμος Ρόδου, σε συνεργασία με τον χωρικό Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνου Αθηνόδωρο, το Γραφείο Εθελοντισμού και το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών, διοργανώνει :
Εθελοντικό καθαρισμό από την περιοχή «Καστρί» έως το «Λαδικό»την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011
Αναγνωρίζοντας τη σημασία των φημισμένων ακτών μας και το πόσο σημαντικός παράγοντας ανάπτυξης και ευημερίας καθίσταται για τον τόπο μας θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να διαφυλάξουμε τις παραλίες του νησιού μας καθαρές και υγιείς.
Η προσπάθεια για τον καθαρισμό των παραλιών όπως και το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος ήταν και είναι για μας ζήτημα πρώτης προτεραιότητας, όχι στα λόγια αλλά στα έργα.
Σημείο συνάντησης : Κέντρο παραλίας Φαληρακίου, από τις 9.00΄έως και τις 13.00΄
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στους :
Σταυρή Μιχαήλ, Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών : 6946250046
Πολυχρόνη Σάκη, Αντιπρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών : 6932266868
Από τα υλικά που θα μαζευτούν τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν οικολογικές κατασκευές συνδυάζοντας την προσφορά με την οικολογική δράση.
θα ήταν μεγάλη μας χαρά, να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τις δικές μας!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η συμμετοχη του κοσμου θα ειναι αναλογη με την παραγωγικοτητα στο δημο .
Δηλαδη σχεδον μηδενικη.
Οταν πολλοι υπαλληλοι του δημου "ξυνονται" ή νομιζουν οτι δουλευουν σε εργα σαν αυτο της πλατειας γιατι να χαλαλισει τη Κυριακη του?

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν μεγάλη η χαρά μας αν διαπιστώναμε ότι έχετε δυνάμεις.Δυστυχώς κινούμαστε σε εποχές Δ.Ν.Τ. και Καλλικράτη.

Ανώνυμος είπε...

αν δω το 50 % των δημοτικων υπαλληλων στην πλατεια του φαληρακιου θα ερθω και εγω

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμο 1 (10:02)
Η παραγωγικότητα του Δήμου, μηδενική...

Για άλλη μια φορά μηδενίζουμε τα πάντα.

Ο καθαρισμός είναι Παρασκευή και όχι Κυριακή

Το έργο της πλατείας (αν αναφέρεσαι στον δρόμο που πρόσφατα έφτιαξαν) ΔΕΝ φτιάχτηκε από υπαλλήλους του Δήμου αλλά από εργολάβο. Την ευθύνη για την κακοτεχνία την φέρει αυτός και αυτοί που υπέγραψαν την παραλαβή του έργου και όχι ο κακομοίρης που τρέχει κάθε δυο μέρες να κολλήσει τις πλάκες που ξεκόλλησαν. Οι υπάλληλοι του Δήμου απλά προσπάθησαν να το επιδιορθώσουν (ανεπιτυχώς) και στο τέλος αντικατέστησαν τις πλάκες.

Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν κάποιοι που μονίμως τα ξύνουν! Αλλά όχι όλοι... Την βραδιά της πλημμύρας είμαι σίγουρος ότι εσύ ήσουν στα ζεστά ενώ πολλοί από τους υπαλλήλους έτρεχαν μέσα στη νύχτα με τη βροχή να σώσουν ότι μπορούν.

Προς Ανώνυμο 2 (10:59)

"Αν διαπιστώναμε ότι έχετε δυνάμεις". Δύναμη είναι ο κόσμος ο ίδιος. Σε ιδανικές συνθήκες ο δήμος, η Νομαρχία και όλα τα υπόλοιπα όργανα θα μπορούσαν να προβούν σε παρεμβάσεις και επιδιορθώσεις από μόνοι τους. Δυστυχώς όμως δεν γίνεται γιατί εσύ κι εγώ σιωπούσαμε για την κατασπάληση του δημοσίου χρήματος γιατί βολεύτηκε πχ η ανηψούλα μας κάπου... (έμμεσα ΣΙΓΟΥΡΑ όλοι ΚΑΠΩΣ κερδίσαμε κάτι από τη διαφθορά γύρω μας). Ώρα για τα μανίκια ψηλά ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

Προς Ανώνυμο 3 (8:01)

Άλλος ένας που λέει... αφου οι άλλοι δεν, τότε ούτε εγώ. Να πεις το ίδιο στα παιδιά σου όταν σε ρωτήσουν τι έκανες όταν βούλιαζε η χώρα. Το θέμα δεν είναι τι ΔΕΝ κάνουν οι άλλοι, το θέμα είναι ΤΙ κάνουμε εμείς.

ΥΓ: Γιατί η δράση γίνεται ημέρα Παρασκευή και όχι Σαβ/κο που όλοι είμαστε πιο ελεύθεροι; Ή έχει κυρηχθεί κάποια αργία και δεν το ξέρω; Δικαιολογημένα λοιπόν το 50% των δημοτικών υπαλλήλων ή θα είναι εκεί γιατί πιο καλή η βολτίτσα στην παραλία να ξεσκουριάσουμε κιόλας ή δεν θα είναι εκεί γιατί... ε, δεν μπορώ να φύγω από το γραφείο!

ΥΓ2: Εγώ θα είμαι εκεί

Ανώνυμος είπε...

Καλλικρατης : Ότι έχετε ευχαρίστηση
Από τον επόμενο μήνα θα είναι εθελον τικές και οι καρέκλες στο δημαρχείο. Για να σοβαρευτούμε

Ανώνυμος είπε...

αλλη όρεξη δεν είχομεν να καθαρισσομε τα σοκάτσα τώρα

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...