16 Νοε 2011

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

Ξεκίνησε η λειτουργία του ελαιουργείου του Γεωργικού Συνεταιρισμού Καλυθιών που βρίσκεται στο δρόμο προς Ψίνθο. Μέχρι και το Σάββατο το ελαιουργείο θα λειτουργεί μόνο τις απογευματινές ώρες ενώ από την Κυριακή θα λειτουργεί καθημερινά πρωί και απόγευμα.
Οπως και πέρσι έτσι και φέτος ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καλυθιών θα παίρνει 0,40 λεπτά ευρώ ανά κιλό λάδι από τους κατόχους μερίδας του και 0.46 λεπτά ευρώ ανά κιλό λάδι για τους υπόλοιπους καλλιεργητές ελιάς.
Φέτος η παραγόμενη ελαιοπυρήνα δεν θα πουληθεί αλλά θα παραμείνει στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού προκειμένου να δημιουργηθεί βιολογικό λίπασμα που θα διατίθεται(μετά από τρίμηνη διαδικασία ωρίμανσης) στους παραγωγούς ελιάς.
Επίσης ο Συνεταιρισμός μας προετοιμάζει την παραγωγή ειδών καθαρισμού με βάση το λάδι σε συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρεία.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του ελαιουργείου 2241086857
Τα βιντεάκια τραβήχτηκαν το Νοέμβριο του 2009 όταν λειτούργησε πρώτη φορά το νέο ελαιουργείο Καλυθιών και δείχνουν την πρώτη παραγωγή λαδιού στις νέες εγκαταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...