9 Δεκ 2011

ΑΘΩΟΣ ΑΠΟ ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά από πολύχρονη δικαστική περιπέτεια αθώος κρίθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ένας ηλικιωμένος κάτοικος Καλυθιών που αντιμετώπιζε την κατηγορία αποπλάνησης ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει το 13ο έτος της ηλικίας του.
Η αθωωτική απόφαση εκδόθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και βάζει ένα τέλος σε μία υπόθεση που είχε γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από Βρετανικά ΜΜΕ.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το περιστατικό συνέβηκε στις 16 Αυγούστου 2003, τα ξημερώματα, σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων στο Φαληράκι ιδιοκτησίας της οικογένειας του Καλυθενού που τελικά αθωώθηκε.
Σε εκείνο το συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων διέμενε μία οικογένεια από την Αγγλία με ένα κοριτσάκι 12 ετών. Το νεαρό κορίτσι κατήγγειλε στους γονείς του ότι ο Καλυθενός μπήκε στο δωμάτιο ενώ ήταν μόνη και της έκανε ασελγείς πράξεις.
Οι γονείς της ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία που προχώρησε, με βάση τις καταγγελίες, σε σύλληψη του Καλυθενού ιδιοκτήτη ενοικιαζομένων δωματίων.
Ο συγχωριανός μας από την πρώτη στιγμή φώναζε για την αθωότητά του υποστηρίζοντας ότι είχε πάει στο δωμάτιο για να δώσει καινούργια σεντόνια και πως η φιλική αγκαλιά που έκανε στο μικρό κορίτσι παρεξηγήθηκε με αποτέλεσμα να βρεθεί κατηγορούμενος.
Τελικά οι δικαστές έκαναν δεκτούς τους ισχυρισμούς του και χθες, οριστικά κρίθηκε αθώος.

ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΜΠΑΡ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

Με άλλη απόφαση, το τριμελές εφετείο επί κακουργημάτων Δωδεκανήσου επέβαλε ποινή φυλάκισης τριών ετών, με αναστολή επί τριετία, σε 29χρονο Αλβανό για την κατηγορία ότι μαζί με δύο συμπατριώτες του πουλούσε "προστασία" σε μπαρ στο Φαληράκι.
Ο Αλβανός που καταδικάστηκε είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2010 όταν απείλησε ιδιοκτήτες γνωστού μπαρ στο Φαληράκι με την απειλή όπλου. Τότε είχαν σημειωθεί σοβαρά επεισόδια και οι Καλυθενοί ιδιοκτήτες (πατέρας και γιος) αναγκάστηκαν να προστρέξουν σε βοήθεια από θαμώνες διπλανού μπαρ. Είχε μάλιστα ακουλουθήσει καταδίωξη σε δρόμους του Φαληρακίου όπου η Αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν από τους τρεις δράστες.
Να σημειωθεί ότι ο Αλβανός προέβη στις απειλές εναντίον του ιδιοκτήτη μπαρ λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του (με περιοριστικούς όρους) για άλλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

KALA MIA APO TA IDIA

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...