9 Δεκ 2011

ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

O ενιαίος δήμος Ροδίων έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων που θα γίνουν υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού - Αθλητισμού.
Για την δημοτική κοινότητα Καλυθιών όπως ανακοινώθηκε θα γίνει εκδήλωση στην πλατεία το απόγευμα της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Κάλαντα και Μελωδίες από τα τμήμαυα του ΔΟΠΑΡ, Παιδική Φιλαρμονική Αφάντου υπό την διεύθυνση του Μιχάλη Γιαννιού, Μικτή Χορωδία Ρόδου υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Καλαεντζή και οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου ΔΟΠΑΡ υπό την διεύθυνση του κ. Παραγυιού.
Το περίεργο της ανακοίνωσης είναι ότι η Φιλαρμονική του τέως δήμου Καλλιθέας θα παίξει σε ανάλογες εκδηλώσεις στην πόλη της Ρόδου και τη δημοτική κοινότητα Αφάντου αλλά δεν θα παίξει στην έδρα της, στις Καλυθιές.
Επίσης γίνεται αντιληπτό πως ο Πολιτιστικός Οργανισμός του ενιαίου δήμου Ροδίων υπό την προεδρία του τέως δημάρχου Αφάντου κ. Διακοσταματίου στηρίζει και προωθεί ιδιαίτερα τη Φιλαρμονική Αφάντου αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα δικά μας παιδιά...
Εκδηλώσεις στο χωριό μας θα γίνουν και από τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ο ΦΑΡΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...