27 Δεκ 2011

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;







Το τεχνητό φράγμα στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη φτιάχτηκε για να συγκρατεί το νερό και να μην καταλήγει στη θάλασσα και για να δημιουργηθεί μία περιοχή στην οποία οι γονείς θα μπορούσαν μέσα στη φύση να παίζουν με τα παιδιά τους.
Και οι δύο στόχοι απέτυχαν. Το φράγμα έχει κακοτεχνίες και παρά τις συνεχείς επισημάνσεις αυτές δεν διορθώνονται με αποτέλεσμα το νερό να φεύγει στο ποτάμι και από εκεί στη θάλασσα. Η παιδική χαρά έχει αφεθεί στη μοίρα της με αποτέλεσμα τα παιχνίδια να είναι επικίνδυνα. Επίσης κανείς δεν ενδιαφέρεται για τους κάδους καθαριότητας κάτι που έχει ως συνέπεια να υπάρχουν παντού σκουπίδια και ο χώρος να αποτελεί εστία μόλυνσης.
Αν κάποιος γνωρίζει ποιος φταίει γι' αυτή την κατάσταση ας ενημερώσει το blog.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

So many things taken for granted on this beautiful island ;( There are so many other areas of natural beauty which have suffered the same fate, not least Faliraki. Where is the pride, the appreciation? Or is it the case that if it doesent make money, its of no worth to anyone. Have we really sunk so low?

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΝΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΧΑΛΚΟ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ? ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΕ ΙΕΡΕΑ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ? ......ΕΡΩΤΗΣΗ

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...