20 Ιαν 2012

ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ




Με το... ίδιο νόμισμα τιμωρήθηκε σήμερα ο Απόλλων στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Μαριτσών που έληξε ισόπαλο 1-1. Στα προηγούμενα δύο παιχνίδι ο Απόλλων είχε πανηγυρίσει τις νίκες με γκολ στο 90'. Σήμερα η ομάδα μας αν και προηγήθηκε νωρίς με τέρμα του Γιώργου Καντιμοίρη (σκόραρε και στα τρία ματς του 2012) δέχθηκε την ισοφάριση στο 90'.
Οταν συνέχεια παίζεις με τη φωτιά θα έρθει η στιγμή που θα καείς...
Ο Απόλλων στάθηκε καλά στο γήπεδο Μαριτσών και μέχρι το 80' δεν κινδύνεψε ενώ έχασε ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο τέρμα.
Ομως στα τελευταία 10' οι παίκτες μας δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την μπάλα με αποτέλεσμα να καταλήγει στα πόδια των γηπεδούχων που πίεσαν και ευτήχησαν να ισοφαρίσουν στο 90'.
Ο Απόλλων έχει δικαιολογημένα παράπονα από τον διαιτητή Σταμάτη Αντωνά αρχικά για ανατροπή του Καντιμοίρη εντός περιοχής (ξεκάθαρη παράβαση ενώ το σκορ ήταν 0-1) και  για το "γκρέμισμα" του Αρχοντούλη από αμυντικό (τον αγκάλιασε και τον τράβηξε) στην τελευταία φάση του αγώνα.
Αυτή η απώλεια βαθμών θα κοστίσει πολύ και ουσιαστικά θα σημάνει το τέλος της διεκδίκησης του πρωταθλήματος εάν την Κυριακή ο πρωτοπόρος ΑΟ Δικαίου περάσει νικηφόρα από την Κρεμαστή.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους Καραγιάννη, Φυλακούρη, Σταυρή (75' Κίτσος), Αλαχούζο, Χατζηγεωργίου, Συμεωνίδη, Δημητρά (65' Μουστοντέμι), Δεληγιάννη (80' Κεπέρη), Μαυρομούστακο, Αρχοντούλη, Καντιμοίρη




Τα βίντεο είναι από το xxsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...