6 Φεβ 2012

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας η Εμπορική Τράπεζα ετοιμάζεται, στο πλαίσιο γενικότερων περικοπών, να κλείσει το υποκατάστημα Φαληρακίου που βρίσκεται απέναντι από τον Αγιο Νεκτάριο. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει το υποκατάστημα της τράπεζας θα κλείσει στο τέλος Μαρτίου.
Η Εμπορική Τράπεζα πλήρωνε στην Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Νεκταρίου ενοίκιο που σύμφωνα με πληροφορίες έφτανε τις 2.500 ευρώ μηνιαίως. Το πρόβλημα είναι πως η Εκκλησιαστική Επιτροπή πριν τρία χρόνια είχε λάβει από την Εμπορική Τράπεζα δάνειο 80.000 ευρώ το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την ανακαίνιση και την επέκταση του κτιρίου που στεγάζει την τράπεζα. Τα χρήματα του ενοικίου πήγαιναν απευθείας στην αποπληρωμή του δανείου. Πλέον δημιουργείται νομικό ζήτημα αφού η Εμπορική ζήτησε να αποχωρήσει πριν τη λήξη του συμβολαίου (2013) χωρίς να έχει διευκρινιστεί πως θα γίνει η αποπληρωμή των τελευταίων δόσεων του δανείου.
Η εκκλησιαστική επιτροπή Αγίου Νεκταρίου προσανατολίζεται στο να βρει νέο ενοικιαστή για το κτίριο που τώρα στεγάζει την Εμπορική Τράπεζα Φαληρακίου.
Να σημειωθεί πως στο Φαληράκι διατηρούν υποκαταστήματα η Αγροτική Τράπεζα και η Eurobank. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειμαστε σοβαροι??? επιασε το μεγαλωμα της τραπεζας 80.000 ευρο??? ποιος κοροιδευει ποιον??? απαντηστε μου!!!

Ανώνυμος είπε...

φιλε η τραπεζα απο',τι ξερω εδωσε προδιαγραφεσ για το τι υλικα κ τι δουλεια θα πρεπει να γινει.εγω δουλεψα εκει σε συνεργειο κ ξερω.εαν εχεις αμφιβολιεσ πηγαινε να κανεισ ερευνα να τα ελεξεισ ολα δυσπιστε θωμα.κ εαν δεν βρεισ τιποτε θελεισ φτυσιμο στην πλατεια του χωριου μασ στισ καλυθιες/γιατι μονο κατακρισι κανεις χωρισ να ξερεις τιποτε κ το μονο που κανεις ειναι δημιουργια εντυπωσεων.ξεγανωτε ντενεκε ουσ ρε

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...