23 Φεβ 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΟ...

Τις προηγούμενες ημέρες από την εκκλησιαστική επιτροπή Καλυθιών βγήκε δημόσια ανακοίνωση για ένα ελαιόδεντρο που παραχωρείται προς κοπή αφού έχει ξεραθεί. Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν στα μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής.
Πολλοί αναρωτιούνται αφού εκδόθηκε δημόσια ανακοίνωση για ένα και μοναδικό ελαιόδεντρο γιατί δεν ακολουθήθηκε παρόμοια διαδικασία όταν παραχωρήθηκαν οικόπεδα-φιλέτα σε ιδιώτες; Γιατί δεν βγήκε ενημερωτική ανακοίνωση για να ενημερωθούν τυχόν ενδιαφερόμενοι αλλά ακολουθήθηκε η αδιαφανή διαδικασία των "προσωπικών" συμφωνιών;
Καλά θα κάνει η εκκλησία να ακολουθεί διαφανείς και ισότιμες διαδικασίες σε όλα τα θέματα που αφορούν την περιουσία της και όχι μόνο για ένα ξερό ελαιόδεντρο που τελικά θα γίνει... κάρβουνο! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επεσα απο τα σύνεφα (χαχαχαχαχα), κάνει η Εκκλησία μας αδιαφανείς και προσωπικές συμφωνίες με γνωστούς κάτω απο το τραπέζι ? Τάσο,τι είναι αυτά που λές, θα πέσει φωτιά να σε κάψει !!!!!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...