24 Μαρ 2012

ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλων και το Φοίβο. Με την ισοπαλία αυτή η ομάδα μας παρέμεινε στη 2η θέση έχοντας έναν βαθμό διαφορά από τους Κρεμαστενούς και ενώ απομένουν εφτά αγωνιστικές για το φινάλε. O Απόλλων συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες).
Από το παιχνίδι βγαίνουν αρνητικά και θετικά συμπεράσματα για τον Απόλλωνα.
Μέχρι το '70 ο Απόλλων δεν υπήρχε στο γήπεδο, δεν είχε κάνει ούτε μία επιθετική ενέργεια και φυσιολογικά έχανε 0-2.
Από το '70 μέχρι το 90' η ομάδα μας συνήλθε, κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις και τελικά πέτυχε τα δύο τέρματα της ισοφάρισης αρχικά με τον Φυλακούρη και στην συνέχεια με τον Καντιμοίρη.
 Και στο σημερινό παιχνίδι αγωνίστηκαν αρκετοί νεαροί και την παράσταση έκλεψε ο 15χρονος Τίμος Σαββούλης που είχε εξαιρετική παρουσία στα τελευταία 25' στο πρώτο του παιχνίδι με την ανδρική ομάδα του Απόλλωνα.
Η σύνθεση: Καραγιάννης, Γ. Ορφανός, Δεληγιάννης (36' Δημητράς), Στάθης (62' Τ. Σαββούλης), Φυλάκούρης, Ν. Τσίττας, Κεπέρης, Συμεωνίδης, Καντιμοίρης, Σταυρής (53΄Ερλαντ), Γενημαχλέλης
* Στη λαχειοφόρο αγορά που έγινε στο γήπεδο το κινητό τηλέφωνο κέρδισε ο Βασίλης Γαλατάς και τα ψάρια ο Λευτέρης Μαυρομούστακος.
* Η διοίκηση του Απόλλωνα πουλάει λαχεία και για ένα εντυπωσιακό ποδήλατο. Πληροφορίες στα μέλη του ΔΣ και στην πλατεία του χωριού.
*Επειδή κάποιοι ενοχλούνται από την κριτική του blog και από κουβέντες φιλάθλων στην εξέδρα αξίζει να θυμηθούν ένα στιγμιότυπο στο πρώτο ημίχρονο του σημερινού αγώνα. Μετά από τραγικά λάθη στην άμυνά μας ένας παίκτης του Απόλλωνα σήκωσε ψηλά τα χέρια και φώναξε δυνατά "ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...