10 Μαρ 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ


Σε ρινγκ μετατράπηκε το γήπεδο Καλυθιών μετά τη λήξη του αγώνα Απόλλων-Δόξα Ψίνθου που βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν τη νίκη με 3-2.
Υποστηρικτές του Απόλλωνα σε κατάσταση αμόκ πήδησαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στον διαιτητή Παπαβασιλείου και τη βοηθό του Εύη Λάμπρου που με δική της υπόδειξη αποβλήθηκε, για κτύπημα σε αντίπαλο, ο Γιάννης Αρχοντούλης.
Οι έξαλλοι οπαδοί στρίμωξαν τον διαιτητή και τη βοηθό του στα κάγκελα και μάλιστα κάποιος "άντρας" τράβηξε τα μαλλιά της φοβισμένης γυναίκας.
Με τη βοήθεια παραγόντων και παικτών του Απόλλωνα ο διαιτητής και η βοηθός του απεγκλωβίστηκαν και οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια γλιτώνοντας τα χειρότερα.
Μετά ξεκίνησε "πόλεμος" μεταξύ Καλυθενών και Ψινθενών στην εξέδρα στον οποίο ενεπλάκησαν και ποδοσφαιριστές. Για 15' έπεφτε πολύ ξύλο και έφευγαν μπουκάλια. Κάποιοι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα ξέφυγαν και λειτούργησαν σαν χούλιγκαν.
Δυστυχώς σήμερα ο Απόλλων πέρα από την αγωνιστική ήττα υπέστη και ήττα αξιών.
Οταν ηρεμήσουν τα πράγματα και περάσουν κάποιες ημέρες θα μπορέσουμε να γράψουμε περισσότερα. Μέχρι τότε ας παρακαλάνε οι "μάγκες" να μην βγουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από τα επεισόδια. Γιατί η δικαιοσύνη για περιπτώσεις αθλητικής βίας δεν αστειεύεται και η νομοθεσία προβλέπει μεγάλες ποινές φυλάκισης.
* Φυσικά όταν γίνονται επεισόδια δεν φταίει μόνο η μία πλευρά. Και από την πλευρά της Δόξας υπήρξαν πολλές υβριστικές προκλήσεις στην εξέδρα με αποτέλεσμα το παιχνίδι να
* Η φωτογραφία είναι θαμπή και ενδεικτική των όσων έγιναν στο γήπεδο.
* Και επειδή μπορεί να υποστηρίξουν διάφορα τα ίδια είχε γράψει το blog και μετά τα απίστευτα επεισόδια πέρσι στο παιχνίδι Απόλλων-Ιάλυσος και μετά τα επεισόδια στον τελικό κυπέλλου Ερμής-Κλεάνθης
* Ο διαιτητής αποχώρησε από το γήπεδο 2 ώρες μετά τη λήξη του αγώνα και στο φύλλο αγώνα ανέφερε τα επεισόδια και την εισβολή φιλάθλων κάτι που σημαίνει βαριά τιμωρία για τον Απόλλωνα. Στα επόμενα παιχνίδια δεν θα αγωνιστούν οι Αρχοντούλης-Συμεωνίδης που αποβλήθηκαν και οι Κϊτσος, Χατζηνικόλας οι οποίοι γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα για επιθετική συμπεριφορά στο τέλος του αγώνα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο ειναι ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ! Μπραβο σας ! Ωραια προτυπα δινετε !

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή δεν είναι δυνατόν 5-6 "μαγκάκια" να προσβάλουν το Χωριό ,να βγουν και βίντεο και να τιμωρηθούν.Αν τσακωνόμαστε με αυτούς που είμαστε κάθε μέρα μαζί και χτυπάμε γυναίκες τι θα κάνουμε σε άλλες περιπτώσεις δηλαδή?

Ανώνυμος είπε...

Gia na doume tis timwries.. Oxi mono apo tin EPSD alla kai apo tin doiikisi tou apollwn..... AISXOS!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑΣΟ..ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΘΑΜΠΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

afou lete alites tous podosfairistes kai tin dioikish elate na parete tin omada..alla apo ton kanape oloi kali eiste..giafto mia zwh h omada tha einai ekei..den stirizete tin omada kai exete kai apopsi...ante geia re...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...