28 Μαΐ 2012

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

Ενα μπράβο στους αστυνομικούς του ΑΣ Φαληρακίου που παρά την έλλειψη προσωπικού τρέχουν καθημερινά για να εντοπίσουν τους αλλοδαπούς παραβάτες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί για απόπειρες κλοπών, στην Ρόδο.
Συνελήφθησαν χθες (27.05.2012) στην Ρόδο, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις, τρεις (3) αλλοδαποί υπήκοοι Αλγερίας ηλικίας 18, 27 και 29 ετών κατηγορούμενοι για απόπειρες κλοπών.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες πρώτες πρωινές ώρες στο Φαληράκι Ρόδου, ο 27χρονος αποπειράθηκε να διαρρήξει Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο αλλά έγινε αντιληπτός από περίοικο αλλοδαπό και τράπηκε σε φυγή.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή και ύστερα από αναζητήσεις εντόπισαν και συνέλαβαν τον 27χρονο.
Στην δεύτερη περίπτωση, χθες πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Ρόδου, ο 29χρονος από κοινού με τον 18χρονο ευρισκόμενοι μέσα σε κατάστημα διασκέδασης (μπαρ) αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν μια τσάντα από την κατοχή ημεδαπής, αλλά έγιναν αντιληπτοί από θαμώνες που τους ακινητοποίησαν και κάλεσαν τους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν
Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθουν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KAI META ELEFTHEROI!! HAHAHAHAA

Ανώνυμος είπε...

καποτε ειχαμε τους εγγλεζους και ο πρωιν δημαρχος φαγωθηκε να τους διωξη για να φερουμε λεει τουριστες ποιοτητος.ετσι πολλοι με ενοικιαζομενα δωματια εβαλαν τετοιες ρατσες και να τα αποτελεσματα

Ανώνυμος είπε...

telika to na ekfrazese ine toso eukolo se mia istioselida to na pratis ine to diskolo

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...