22 Μαΐ 2012

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ







Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει το μοναστήρι του Προφήτη Ηλία στο Φαληράκι. Οι τουρίστες αλλά και οι ντόπιοι που ανεβαίνουν για να θαυμάζουν την απίστευτης ομορφιάς θέα βλέπουν σκουπίδια και πεταμένα αντικείμενα. Ούτε η εκκλησιαστική επιτροπή Καλυθιών που έχει την ευθύνη ούτε το Τοπικό Συμβούλιο και ο δήμος Ροδίων δεν ενδιαφέρονται για την καθαριότητα του χώρου με αποτέλεσμα οι επισκέπτες πέρα από τη θέα να καταγράφουν στις φωτογραφικές τους μηχανές και τα σκουπίδια.
Μετά τις βροχές του χειμώνα ο δρόμος που ανεβαίνει στο μοναστήρι καταστράφηκε με αποτέλεσμα σε κάποια σημεία να είναι επικίνδυνος, ειδικά τις βραδινές ώρες. Οι επισκέπτες αναγκάζονται να παρκάρουν μακριά από το μοναστήρι και να κάνουν το υπόλοιπο της διαδρομής με τα πόδια.
Εάν η εκκλησία και το τοπικό συμβούλιο αδυνατούν να βελτιώσουν την εικόνα του Προφήτη Ηλία ας ζητήσουν την συνδρομή εθελοντών.
Ας δώσουμε ένα τέλος στη δυσφήμηση του τόπου μας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

APOTOTE POY PIGE O KOSKOTAS PANO KAI EFIGE GINANE ANO KATO TORA FOBOYNTE NA PANE NA TO KA8ARISOYN AS PAME OLOI MAZI ME TIN EKKLISIA NA BOI8ISOYN

Ανώνυμος είπε...

ο απολλων να παει

Ανώνυμος είπε...

Τον εθελοντή δεν το φωνάζεις,πηγαίνει μόνος του.Τι νοοτροπία είναι και αυτή.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...