22 Μαΐ 2012

ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

















Σε πανηγυρικό κλίμα διεξήχθη την Κυριακή το τελευταίο φετινό παιχνίδι της εφηβικής ομάδας του Απόλλωνα Καλυθιών. Μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Ρόδο οι νεαροί ποδοσφαιριστές το γλέντησαν με τη... ψυχή τους κάνοντας τα καθιερωμένα μπουγελώματα ενώ αποθέωσαν τον προπονητή τους Κώστα Καμπούρη πετάγοντάς τον στον αέρα.
Ακολούθησε μπάρμπεκιου με την ευγενική χορηγία του κρεοπωλείου ΦΩΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΓΙΟΣ.
Ο Καμπούρης μετά από τέσσερα επιτυχημένα χρόνια στις ακαδημίες του Απόλλωνα ανοίγει τα... προπονητικά του φτερά και συμφώνησε να αναλάβει την ανδρική ομάδα της Δόξας Ψίνθου.
Η εφηβική ομάδα του Απόλλωνα τερμάτισε στην 8η θέση του σχετικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ παίζοντας με μικρότερες ηλικίες σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Ηδη πολλά παιδιά έχουν προωθηθεί στην ανδρική ομάδα.

Ευχαριστήριο από τον Κώστα Καμπούρη

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την διοίκηση του Απόλλων για τη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία χρόνια στην ακαδημία ποδοσφαίρου  και τους εύχομαι ολόψυχα να πραγματοποιήσουν  τους στόχους  τους .
Με εκτίμηση
Κώστας Καμπούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...