6 Ιουν 2012

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ









 Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε για άλλη μία φορά η Φιλαρμονική μας που το βράδυ της Τρίτης συμμετείχε σε μουσική βραδιά στη Λίνδο. Ο αρχιμουσικός Γιώργος Μαλωίνας και οι μουσική της φιλαρμονικής Καλλιθέας κέρδισαν το χειροκρότημα ακόμη και των Γερμανών μελών της Φιλαρμονικής από τη Βαυαρία BAD LIEBNZELL BIENBERG που βρίσκεται στο νησί μας για σειρά εμφανίσεων. Το ταξίδι της Γερμανικής φιλαρμονικής χρηματοδοτεί η κυβέρνηση της Αγγελα Μέρκελ στα πλαίσια ενεργειών για συνεργασία με την Ελλάδα στον τομέα του πολιτισμού.
Το μουσικό επίπεδο της φιλαρμονικής Καλλιθέας είναι σε υψηλό επίπεδο ενώ πρέπει να σημειωθεί πως είναι η φιλαρμονική με τις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις στο νησί της Ρόδου. Εδώ και πολλά χρόνια όλοι έχουν αναγνωρίσει το έργο που γίνεται στις Καλυθιές από τον Γιώργο Μαλωίνα και συνεχώς η φιλαρμονική δέχεται προσκλήσεις για να δώσει το παρών σε διάφορες εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...