6 Ιουν 2012

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ









Με σύνθημα «Πράσινη Δράση, Καθαρά Δάση» στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλυθιών , οργάνωσε επίσκεψη στο άλσος Καλλιθέας την Τρίτη 5 Ιουνίου, με τη συμμετοχή μαθητών εκπαιδευτικών και γονέων του Σχολείου. Οι μαθητές παράλληλα με την εθελοντική τους προσφορά στον καθαρισμό του Δάσους, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στη ανάρτηση πινακίδων και ζωγραφιών σε ορισμένα σημεία του δάσους που οι ίδιοι έφτιαξαν, δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για «δάση καθαρά, χωρίς σκουπίδια». Η εκστρατεία υλοποιήθηκε, χάρη στην ευγενική προσφορά του κ. Καφετζή Μιχαήλ , που διέθεσε, αφιλοκερδώς, το λεωφορείο του για τη μεταφορά των μαθητών στο άλσος και την επιστροφή τους στο σχολείο.
Η δράση χαρακτηρίστηκε από μεγάλη επιτυχία, με την ελπίδα να λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά με νέες  ιδέες και προτάσεις για την ανάπτυξη νέων δράσεων προσφοράς για το περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...