4 Ιουλ 2012

ΤΡΙΤΩΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΑ




Οπως ανακοίνωσε η αστυνομία την 04-07-2012 πρώτες πρωινές ώρες στο Φαληράκι Ρόδου, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν κατάστημα χρυσοχοείο, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα, μεγάλης χρηματικής αξίας. Διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Η κλοπή έγινε στο χρυσοχοείο Νικολής που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Καλλιθέας, δίπλα στο νυκτερινό κέντρο "ΤΙΓΡΗΣ". Οι δράστες από τσιμεντένια σκάλα ανέβηκαν στην οροφή του κτιρίου και με ευκολία τρύπησαν την λαμαρίνα της προσθήκης του κτιρίου που φιλοξενεί το χρυσοχοείο. Από την τρύπα στην οροφή μπήκαν στο χρυσοχοείο και ανενόχλητοι έκαναν τη δουλειά τους.
Σε διάστημα 40 ημερών άγνωστοι έχουν κτυπήσει το χρυσοχοείο στις Καλυθιές, χρυσοχοείο εντός ξενοδοχειακής μονάδας στο Φαληράκι και το χθεσινό περιστατικό. Η αστυνομία αναζητεί την σπείρα διαρρηκτών.
Πάντως σε όλες τις περιπτώσεις τα μέτρα ασφαλείας από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων ήταν ελλειπή κάτι που γνώριζαν και εκμεταλλεύτηκαν οι διαρρήκτες. Είναι δεδομένο πως σε όλες τις περιπτώσεις είχε προηγηθεί παρακολούθηση των χώρων. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σιγά μην τους πιάσουν

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...