28 Ιουλ 2012

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ... ΒΟΥΛΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ!


Με μεγάλη καθυστέρηση (σχεδόν δύο χρόνια), λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών ολοκληρώθηκε η μετονομασία του Ερμή σε Απόλλωνα Καλυθιών. Ετσι η ιστορική ομάδα του χωριού μας θα αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου με το όνομα που έχει γίνει γνωστή σε όλη την Ελλάδα.
Όταν πριν δύο χρόνια έγινε η συγχώνευση που ένωσε τις δύο ομάδες των Καλυθιών και τυπικά, το όνομα του πιο ιστορικού Απόλλων ήταν αυτό που αναφερόταν από τους ανθρώπους της ομάδας. Στα χαρτιά βέβαια υπήρχε ακόμα αυτό του Ερμή, στον οποίο άνηκε και το ΑΦΜ. Όλα αυτά μέχρι σήμερα, καθώς εγκρίθηκε από την Ε.Π.Ο. η αλλαγή ονόματος της ομάδας που και επίσημα πλέον λέγεται Απόλλων Καλυθιών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Από τη διοίκηση εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών ανακοινώνει ότι στην τελευταία συνεδρίαση της Ε.Π.Ο. εγκρίθηκε η μετονομασία του συλλόγου μας από Αθλητικός όμιλος Ερμής Καλυθιών σε Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Καλυθιών.
Πλέον από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η ομάδα μας θα δηλώσει συμμετοχή και θα αγωνίζεται και τυπικά στο πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας Δωδεκανήσου ως Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Καλυθιών.
Από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δικηγόρο κ. Λεβέντη Στέργο ο οποίος ανέλαβε και ολοκλήρωσε τη διαδικασία της μετονομασίας.
Επίσης ευχαριστούμε το Elenas corner για την ευγενική προσφορά του σε είδη ιματισμού προς την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...