7 Σεπ 2012

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΨΙΝΘΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Ξεκινάει αύριο Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και ο αγαπημένος μας Απόλλων την 1η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στη γειτονική Ψίνθο την τοπική Δόξα (ώρα έναρξης 5.00 μ.μ.).
Το παιχνίδι της πρεμιέρας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς τα τελευταία δύο χρόνια οι αγώνες Απόλλων-Δόξα είναι εντυπωσιακοί με πολλά γκολ και ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Φέτος οι δύο διοικήσεις συνεργάστηκαν στον μεταγραφικό τομέα με τον Απόλλωνα να δανείζει ποδοσφαιριστές στη Δόξα και εκφράζεται αισιοδοξία πως ο αγώνας της πρεμιέρας θα κυλήσει χωρίς παρατράγουδα.
Προπονητής στη Δόξα είναι ο Κώστας Καμπούρης, μέχρι πέρσι προπονητής στην εφηβική ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών.
Ο Απόλλων στα φιλικά παιχνίδια δεν έδειξε καλό πρόσωπο κυρίως στον χώρο του κέντρου όπου υπάρχει κενό μετά την αποχώρηση του Μάκη Συμεωνίδη.
Ο προπονητής Δημήτρης Δογιάμας και οι ποδοσφαιριστές του είναι πάντως αισιόδοξοι πως θα ξεκινήσουν το φετινό πρωτάθλημα με νίκη στη δύσκολη έδρα της Ψίνθου.
Το ρόστερ του Απόλλωνα αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Μιχάλης Χατζηνικόλας, Κώστας Παπαγεωργίου, Γιώργος Κουφάλης, Παναγιώτης Φωτεινής
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Χρήστος Κίτσος, Μιχάλης Φυλακούρης, Βασίλης Βιτσέντζος, Μανώλης Αλαχούζος, Μανώλης Μοσχιδιού, Δημήτρης Στάθης, Μανώλης Βαγιανός
ΜΕΣΟΙ: Γιάννης Αρχοντούλης, Εριόν Μουτσοντέμι, Στέργος Σταυρής, Μιχάλης Κυριαζής, Μιχάλης Κόκα, Χρήστος Αγγελίδης
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Λευτέρης Μαυρομούστακος, Δημήτρης Δημητράς, Γιάννης Ορφανός, Ανδρέας Ορφανός, Ηλίας Γενημαχλέλης, Στέλιος Δεληγιάννης (Κεϊτά)

*Οι μήνες Ιούλιος και Αύγουστος είναι δύσκολοι για όσους εργάζονται στον τουριστικό τομέα... Ειδικά φέτος με το κράτος να καραδοκεί να αρπάξει όλα τα έσοδα εργαζομένων και επιχειρηματιών δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρότητα και διαλείμματα. Το blog ζητάει συγνώμη, κυρίως από τους φίλους στο εξωτερικό, για την έλλειψη θεμάτων τις προηγούμενες εβδομάδες. Σταδιακά τις επόμενες ημέρες η αγαπημένη σας σελίδα θα επιστρέψει σε καθημερινή ροή ενημέρωσης για όσα συμβαίνουν στον μικρό μας τόπο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...