2 Οκτ 2012

ΠΕΡΙ ΜΑΥΡΗΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ...

Νεότερα καθησυχαστικά στοιχεία προκύπτουν σχετικά με την υπόθεση της "ύποπτης" μαύρης Μερσεντές που κυνηγάει μικρά παιδιά και είχε ως αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η αστυνομία το βράδυ της Κυριακής στις Καλυθιές.
Οπως έμαθε το blog οι αρχικές μαρτυρίες των παιδιών για κυνηγητό από τη μαύρη Μερσεντές με την επίδειξη όπλου δεν ευσταθούν και έγιναν κάτω από πανικό και παιδική αφέλεια για εντυπωσιασμό.
Τα παιδιά επηρεασμένα από διηγήσεις και μαρτυρίες για αυτοκίνητο που κυνηγούσε νεαρούς σε άλλο χωριό, όταν το βράδυ της Κυριακής είδαν μαύρη Μερσεντές κατοίκου Καλυθιών να κατεβαίνει το δρόμο της εκκλησίας "τρόμαξαν" και τράπηκαν σε φυγή στα στενά του χωριού χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.
Στην συνέχεια για να δικαιολογήσουν τον τρόμο τους και το λαχάνιασμα από το τρέξιμο άρχισαν να μιλάνε για κυνήγι από μαύρη Μερσεντές με τρία άτομα ενώ πάνω στις κουβέντες κάποιο από τα παιδιά μίλησε για όπλο κάτι που δεν επιβεβαιώνεται σε καμία περίπτωση από την αστυνομία.
Η φαντασία των παιδιών και το ένστικτο προστασίας τους οδήγησε, όπως φαίνεται σε μία μεγάλη παρεξήγηση.
Επειδή πάντως οι καιροί είναι επικίνδυνοι ας είμαστε όλοι προσεκτικοί και ας έχουμε τα μάτια μας ορθάνοικτα...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...