7 Οκτ 2012

ΘΡΑΣΥΤΑΤΑΤΗ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΟΙΚΙΑ

Θρασύτατοι διαρρήκτες εισέβαλαν σε σπίτι στις Καλυθιές το βράδυ του Σαββάτου και αφαίρεσαν χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και κοσμήματα μεγάλης οικονομικής και συναισθηματικής αξίας.
Οπως έγινε γνωστό οι διαρρήκτες εκμεταλλευτήκαν την απουσία των ιδιοκτητών και με λοστούς παραβίασαν τις ξύλινες πόρτες και κατευθύνθηκαν στην κρεβατοκάμαρα όπου έκαναν τα πάντα άνω κάτω μέχρι που εντόπισαν τη λεία τους.
Η διάρρηξη έγινε νωρίς το βράδυ, περίπου στις 8.00, με περίσσιο θράσος αφού οι διαρρήκτες δεν φοβήθηκαν ότι το σπίτι είναι μπροστά σε δρόμο και υπάρχουν άλλες κατοικίες δίπλα.
Την ώρα που ο ιδιοκτήτης επέστρεφε, με τα πόδια, σπίτι του, άκουσε ένα σφύριγμα που πιθανότατα έγινε από τον τσιλιαδόρο της ληστείας.
* Σε σπίτι Καλυθενού με παραβατική συμπεριφορά (έχει συλληφθεί για κλοπές στο παρελθόν) βρέθηκαν έξι μεγάλες σακούλες με κρέατα ζώων. Υπάρχουν υποψίες ότι έκλεβε ζώα από τους βοσκούς της περιοχής και τα πωλούσε σε καταστήματα χωριών της Ρόδου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ Γ...ΤΟ...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΥΘΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥς???ΠΑΛΙΟ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ...ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ..ΑΣ ΗΜΑΣΤΕ ΕΓΚΡΑΤΕΙΣ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΘΟ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ (ΧΘΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ) ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥ ΤΟΚΟΥΖΗ...ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΛΟ...

Ανώνυμος είπε...

Εσυ ποιος εισαι;αυτός που τους νοικιάζει τα δωματια κουφαλα;

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...