5 Φεβ 2013

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Καλυθιών διοργανώνει την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου προσκυνηματική εκδρομή στις Ιερές Μονές Θάρρι και Υψενή.
Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εξόρμηση θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα:
6934474436
6938164009
6944212001
Κόστος συμμετοχής, 5 ευρώ ανά άτομο.
Τα πούλμαν θα ξεκινήσουν 8 το πρωί της Κυριακής από την περιοχή Πευκάκι Καλυθιών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλο ειναι ο κοσμος να συμετεχει στις εκδηλωσεις των σωματειων και ειδικα των σχολειων.Απλως ομως και αυτα να σεβονται τον κοσμο που τους ενισχυει.Και το λεω με αφορμη με το γεγονος οτι οι δασκαλοι του 1 δημοτικου κοψανε την βασιλοπιτα τους σε ενα μαγαζι στην Ροδο.τοσα και τοσα μαγαζια στις καλυθιες και στο φαληρακι δεν καταδεχθηκανε να ενισχυσουν ενα ντοποιο καταστημα ?

Ανώνυμος είπε...

αν ηταν τσαμπα ,θα ερχοντουσαν τρεχατοι, με πληρωμη παν αλλου.

Ανώνυμος είπε...

οταν ηταν διευθυντης ο κωστας ο καντας τους υποχρεωνε και κανανε καθε φορα κοπη βασιλοπητας σε καταστηματα του χωριου.Τωρα υπαρχουν και αρκετοι καλυθενοι δασκαλοι που μπορουσαν να επιβαλουν την αποψη τους. και ειναι κριμα που ο προεδρος του συλλογου γονεων και κηδεμονων τρεχει για να λυνει ολα τα προβληματα που προκυπτουν.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...