21 Μαρ 2013

ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ








Ο σύλλογος γυναικών Ρόδου, Μεσόγειος, έδωσε το δικό του παρόν στο φετινό καρναβάλι των Καλυθιών με ένα εντυπωσιακό άρμα και με πολύ  όμορφες χειροποίητες στολές. Το θέμα της συμμετοχής τους, ήταν «σοκολατοκαραμελόσπιτο, Χάνσελ και Γκρέτελ και βλέποντας κανείς το άρμα αντιλαμβάνεται αμέσως πόσο εργάστηκαν τα μέλη για ένα τόσο όμορφο αποτέλεσμα.





Στην συνέχεια και για να τιμήσουνε την έναρξη της Σαρακοστής, ο σύλλογος Μεσόγειος, διοργάνωσε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στον ιερό χώρο της Αγίας Παρασκευής Καλυθιών, την ημέρα της Καθαρής Δευτέρας, όπου με μουσική και χορό, με την παρουσία όλως των φίλων του συλλόγου,  μα και με το πέταγμα του χαρταετού, ολοκληρώθηκε μια ξεχωριστή μέρα.
Το διοικητικό συμβούλιο της Μεσογείου καθώς και τα μέλη του, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση και δήλωσε έμπρακτα την στήριξή του στους σκοπούς του συλλόγου.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από τις γυναίκες της Μεσογείου και μια ευχή για υγεία σε όλους και καλή Σαρακοστή!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...