6 Μαρ 2013

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ


Ενα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για τα νέα δεδομένα στην παραλία Φαληρακίου δημοσίευσε η ιστοσελίδα rodosinfonews.gr
Πλέον η παραλία δεν παραχωρείται από το δήμο Ροδίων στον τοπικό σύλλογο Ομπρελλάδων αλλά θα γίνουν δημόσιοι πλειστηριασμοί στους οποίους μπορούν να συμμετάσχουν όσοι το επιθυμούν και πληρούν τα κριτήρια της προκήρυξης.
Το ρεπορτάζ αναφέρει τα εξής:
Προς το τέλος του Μαρτίου με αρχές του άλλου μήνα θα γίνει ο νέος πλειστηριασμός για τις παραχωρήσεις θέσεων στην παραλία του Φαληρακίου. Ομπρελάδες και ιδιοκτήτες σκαφών θαλάσσιων σπορ είναι έτοιμοι και φέτος για νέα... χτυπήματα. Αν και το... παρασκήνιο αναφέρει πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο... ρόδινα, εν τούτοις οι ίδιοι οι επιχειρηματίες δηλώνουν πως δεν πρόκειται να αρχίσουν τις... κοκορομαχίες και να ανεβάσουν τις τιμές στα ύψη αφού ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να εισπράξουν τόσα χρήματα όσα εισέπρατταν άλλες χρονιές!!! Πληροφορίες του rodos info news, αναφέρουν πως οι επιχειρηματίες είναι έτοιμοι πάντως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και πως δεν θα μείνουν... με σταυρωμένα τα χέρια αν κάποιοι "τολμήσουν" με τις προσφορές τους να αλλάξουν το... στάτους κβο που ισχύει εδώ και αρκετά χρόνια! Ας ελπίσουμε να πρυτανεύσει η λογική!
Ένα άλλο θέμα πάντως είναι εάν θα μπουν... στο παιχνίδι και οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και ζητήσουν κι αυτοί μέρος από την παραλία προκειμένου να τοποθετήσουν ομπρέλες-κρεβάτια ή ακόμη και σκάφη θαλάσσιων σπορ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...