6 Μαρ 2013

ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ


Δρομολογήθηκε λύση από τον υπουργό Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση για ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα που απασχολεί τα ξενοδοχειακά καταλύματα κάτω των 10 δωματίων και το οποίο αφορά στην υποχρεωτική ασφάλισή τους στον ΟΑΕΕ.

Ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης, κατανοώντας την κρίσιμη οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι οικογένειες 20.000 μικροϊδιοκτητών καταλυμάτων που βρέθηκαν από τη μια μέρα στην άλλη να πρέπει να αντιμετωπίσουν το υψηλό οικονομικό βάρος των ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΑΕΕ, θεώρησε δίκαιο να προκρίνει ειδική νομοθετική ρύθμιση για αυτή την κατηγορία επιχειρήσεων. 

Το σχετικό νομοσχέδιο του 
Υπουργείου Εργασίας, που θα συζητηθεί στη Βουλή εντός των προσεχών ημερών, απαλλάσσει τους μικρούς επιχειρηματίες κάτω των 10 δωματίων από την υποχρέωση ασφάλισης στον ΟΑΕΕ, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα υπαγωγής στον ΟΓΑ ή παραμονής στον ασφαλιστικό φορέα που είναι ήδη εντεταγμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...