10 Απρ 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΘΙΕΣ-ΚΛΕΙΣΤΟ




Τη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας επισκέφθηκε την  Τρίτη ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς, παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Υποδομών κ. Μιχάλη Χριστοδούλου, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Παύλου Τσίπρα και μηχανικών των Τεχνικών Υπηρεσιών.
Το πρωί έγινε αυτοψία στο έργο με γενικό τίτλο «Βελτίωση-αναβάθμιση οδού Ρόδου- Καλλιθέας, Πεζοδρόμιο-Ποδηλατόδρομος» που βρίσκεται σε εξέλιξη μπροστά από το πολιτιστικό μνημείο της Καλλιθέας. Το πεζοδρόμιο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί στο σημείο μπροστά από τις Πηγές Καλλιθέας.
Επόμενος σταθμός ήταν το Κλειστό Γυμναστήριο της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας στο Φαληράκι στο οποίο οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί σε ποσοστό πάνω από 90% και με τη σύνδεσή του με το αποχετευτικό δίκτυο θα είναι σύντομα έτοιμο για χρήση.
Το Κλειστό Γυμναστήριο θα μπορεί να φιλοξενήσει αθλητικές δραστηριότητες όλου του νησιού της Ρόδου και όπως τόνισε ο δήμαρχος θα φιλοξενεί πανελλήνιες αθλητικές δραστηριότητες ενώ θα λειτουργεί και ως συνεδριακό κέντρο αλλά και εκθεσιακός χώρος.
Ακολούθως ο δήμαρχος επισκέφτηκε τη Δημοτική Κοινότητα Καλυθιών, όπου παρουσία του χωρικού αντιδημάρχου κ. Αθηνόδωρου Κωνσταντίνου, του προέδρου της δημοτικής ενότητας κ. Μιχάλη Σταυρή και των τοπικών Συμβούλων κ.κ. Σάκη Πολυχρόνη και Παναγιώτη Αντωνά πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, στα γραφεία της Κοινότητας.
Τέθηκαν θέματα καθημερινότητας με κύριο αυτό της καθαριότητας εν όψει και του ξεκινήματος της σαιζόν ενώ εξετάστηκαν ζητήματα που αφορούν έργα τα οποία κρίνονται απαραίτητα όπως είναι οι ασφαλτικές αποκαταστάσεις.
Ανάλογη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε αργότερα στην Δημοτική Κοινότητα Ψίνθου, στην οποία μετείχαν η πρόεδρος κ. Λαμπρινή Πλίγκου, και οι τοπικοί συμβούλοι κ.κ Αντώνης Κωστομοίρης, Γιώργος Παπανικολάου και Θαρρενός Τσούλλος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...