10 Απρ 2013

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ



      Η οικογένεια του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών συμπαρίσταται στον πόνο του προέδρου του Φοίβου Κρεμαστής Άκη Δελαπόρτα  μετά το ξαφνικό χαμό του γιού του Φίλιππου και στου ποδοσφαιριστή του Φοίβου Ευτύχη Τζιβίλογλου  για το χαμό του αδελφού του Γιάννη. Εκφράζουμε με τον τρόπο αυτό στον Άκη και στον Ευτύχη, στις οικογένειές τους και σε όλη την οικογένεια του Φοίβου τα θερμά μας συλλυπητήρια.
       Επίσης εκφράζουμε στα αδέλφια Στέργο και Μάκη Χατζηγεωργίου και στον πατέρα τους Γεώργιο, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, τα θερμά μας συλλυπητήρια για το χαμό της αγαπημένης μητέρας και συζύγου τους.
       O Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Απόλλωνα Καλυθιών συμπαρίσταται στον πόνο του προέδρου του Φοίβου Κρεμαστής Άκη Δελαπόρτα  μετά το ξαφνικό χαμό του γιού του Φίλιππου και στου ποδοσφαιριστή του Φοίβου Ευτύχη Τζιβίλογλου  για το χαμό του αδελφού του Γιάννη. Εκφράζουμε με τον τρόπο αυτό στον Άκη και στον Ευτύχη, στις οικογένειές τους και σε όλη την οικογένεια του Φοίβου τα θερμά μας συλλυπητήρια.
       Επίσης εκφράζουμε στα αδέλφια Στέργο και Μάκη Χατζηγεωργίου και στον πατέρα τους Γεώργιο, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, τα θερμά μας συλλυπητήρια για το χαμό της αγαπημένης μητέρας και συζύγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...