2 Ιουλ 2013

ΠΗΓΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΜΑΝΙΑΣ

Την φανέλα του ιστορικού Αρη θα φοράει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Μιχάλης Μανιάς. Η συμφωνία ανακοινώθηκε την Δευτέρα και ο Καλυθενός φορ άμεσα θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας.
Πριν καταλήξει στον Αρη ο Μανιάς εξέτασε προτάσεις από πολλές ομάδες (ανάμεσά τους η ΑΕΚ και ο Αστέρας Τρίπολης) ενώ ενδιαφέρον υπήρξε και από σύλλογο της Ολλανδίας. Ο 23χρονος επιθετικός προτίμησε να καταλήξει στον Αρη προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα προετοιμασία και να μην χάσει πολύτιμο έδαφος όπως έγινε πέρσι το καλοκαίρι όταν είχε ενσωματωθεί στον Απόλλωνα τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου.
Ο Μιχάλης Μανιάς ανακοινώθηκε επίσημα από τον Άρη και στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε πως έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή για την καριέρα του.
 «Εκτιμώ ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ο Άρης μου έδωσε τη μεγάλη σιγουριά για το επόμενο επαγγελματικό βήμα στην καριέρα μου. Οι συνθήκες που θα βρω όταν ενσωματωθώ με τη νέα μου ομάδα είμαι βέβαιος ότι θα είναι οι καλύτερες. Ο Άρης έχει έναν εκπληκτικό κόσμο και για μένα ήταν, είναι και θα είναι στις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Καταλυτικό ρόλο για την συμφωνία έπαιξε η μεγάλη επιθυμία του προέδρου κ. Ηλιάδη να έρθω στον Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...