2 Ιουλ 2013

ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΜΙΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ

Πολλά ερωτηματικά έχουν προκύψει μετά τον εντοπισμό του πτώματος του 74χρονου Σταμάτη Μοσκιού στη θαλάσσια περιοχή Λαδικού  το περασμένο Σάββατο. Ο ηλικιωμένος με καταγωγή από τις Καλυθιές είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένος την περασμένη εβδομάδα και τελικά μετά από λίγες ημέρες βρέθηκε, νεκρός, κοντά στα βράχια ανάμεσα σε Λαδικό και Τραουνού.
Η εξέταση του ιατροδικαστή έδειξε ότι ο θάνατος προήλθε από εισροή θαλασσινού νερού στους πνεύμονες (πνιγμός) και πλέον οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες για να καταλήξουν πως βρέθηκε στη θάλασσα.
Για την τραγική κατάληξη του 74χρονου ακούστηκαν πολλές φήμες και οι αστυνομικοί εξετάζουν τα τρία πιθανά ενδεχόμενα όπως αυτοκτονία, ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια.
Ο Σταμάτης Μοσκιού είχε αποκτήσει μεγάλη οικονομική επιφάνεια από οικογενειακές επιχειρήσεις στην Αφρική ενώ ζούσε σε Αμερική και Αγγλία τα τελευταία χρονιά ενώ συχνά επισκεπτόταν τη Ρόδο και έμενε σε συγγενικά του πρόσωπα στο Φαληράκι.
Η κηδεία του έχει προγραμματιστεί να γίνει στις Καλυθιές το απόγευμα της Πέμπτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...