14 Νοε 2013

ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ








Στο επίκεντρο ισχυρής καταιγίδας βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης το νησί της Ρόδου. Στην περιοχή μας γύρω στις 3.30 μ.μ. ξέσπασε έντονη βροχόπτωση ενώ για 10' έριχνε με ένταση χαλάζι. Ο ήλιος είχε χαθεί πίσω από τα κατάμαυρα σύννεφα και το σκηνικό παρέπεμπε σε βαρύ χειμώνα χώρας της Βόρειας-Κεντρικής Ευρώπης με τα... μπουμπουνητά να συμπληρώνουν το μετεωρολογικό φαινόμενο.
Η πλατεία των Καλυθιών μετατράπηκε σε... ποτάμι όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που ανέβασαν στο facebook κάτοικοι του χωριού (δυστυχώς το blog παρέμεινε εγκλωβισμένο λόγω καιρού εντός σπιτιού) και οι μετακινήσεις αποδείκτηκαν επικίνδυνες. Σε κάποια σημεία το χαλάζι κάλυψε μεγάλο μέρος εκτάσεων (επίσης φωτογραφία που ανέβηκε στο facebook)
Το περίεργο είναι ότι το πρωινό της Πέμπτης ξημέρωσε με ήλιο στον ουρανό... Οι προβλέψεις της ΕΜΥ έκαναν λόγο για βροχοπτώσεις στη Ρόδο την Παρασκευή αλλά τελικά ο... κακός καιρός έφτασε κάποιες ώρες νωρίτερα.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας!!!Εγώ σαν ένας απλό πολίτης απο τις Καλυθιές έχω μια απορία,τόσες φωτογραφείες έχουν ανεβεί σε διάφορα site κοινωνικής δυκτίωσης ένας απο τους τοπικούς πολιτικούς και μη άρχοντες σκέφτηκε τι θα γίνει αν μια τέτοια βροχή δεν κρατήσει 10 λεπτά αλλα 15 ή ακόμα και 20 λεπτά;Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων όλους σας.(μια λογική απορία που μου δημιουργήθηκε βλέποντας τις φωτογραφείες)

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...