14 Νοε 2013

ΜΙΚΡΗ Η ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ



Λεπτομέρειες για το κλειστό γυμναστήριο Φαληρακιου έδωσε σε συνάντηση με φορείς του Ροδίτικου μπάσκετ ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Μαχαιρίδης. Οπως αναφέρει σε ρεπορτάζ η τοπικής εφημερίδα Η ΡΟΔΙΑΚΗ Το μοναδικό κλειστό γυμναστήριο που έχει τις προϋποθέσεις για αδειοδότηση είναι το ολοκαίνουριο αλλά ημιτελές κλειστό γυμναστήριο στην Καλλιθέα. Η Περιφέρεια χρηματοδότησε το έργο με επιπλέον κονδύλι προκειμένου να τελειώσουν οι εργασίες του αποχετευτικού ενώ θα προχωρήσουν σε δημοπράτηση για την αγορά ηλεκτρονικών πινάκων (ταμπλό).
Μόνο που το παλέ έχει ένα ακόμη (πολύ σημαντικό) «αγκάθι» όσον αφορά στη μελλοντική χρήση του: δεν έχει μεγάλη χωρητικότητα. Για την ακρίβεια, είναι μικρότερο και από το Βενετόκλειο καθώς δεν ξεπερνά τις 800 θέσεις.
 Αυτομάτως, το παλέ δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον Κολοσσό ούτε για αγώνες πρωταθλήματος! Πόσο μάλλον να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις της Ομοσπονδίας για ανάθεση πανευρωπαϊκής διοργάνωσης ανδρών, τελικό Κυπέλλου κλπ. Η μόνη λύση είναι να βρεθούν τα χρήματα για την αγορά των πτυσσόμενων εξεδρών που θα αυξήσουν την χωρητικότητα κοντά στις 2.000 θέσεις. Οπως είπε ο Περιφερειάρχης αυτό δεν πρόκειται να γίνει άμεσα αφου, μέχρι στιγμής, ο Κολοσσός δεν ενδιαφέρεται να το χρησιμοποιήσει ως έδρα.
Το blog γνωρίζει ότι η τοπική ομάδα μπάσκετ Καλλιθέα θέλει να χρησιμοποιήσει άμεσα το νέο κλειστό για προπονήσεις αλλά υπάρχει αρνητική διάθεση από στελέχη της δημοτικής αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...