17 Ιαν 2014

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΤΡΕΛΗ ΠΟΡΕΙΑ














Για άλλη μία φορά η στροφή μετά το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής έδειξε πόσο επικίνδυνη είναι. Το πρωί εντοπίστηκε αυτοκίνητο να έχει φύγει από το δρόμο προς Καλυθιές και να καταλήγει σε καλάμια λίγα μέτρα πριν να πέσει σε ρυάκι στο σημείο της στροφής προς το κατάστημα ΗΛΕΚΤΡΟΦΑΣΗ. Αρχικά το ΙΧ μάρκας OPEL κτύπησε με το δεξί μπροστά μέρος του σε κολώνα φωτισμού, στην συνέχεια προσέκρουσε με το μπροστά αριστερό μέρος σε μεγάλο δέντρο και τελικά σταμάτησε ανάμεσα στα καλάμια, χωρίς να ανατραπεί. Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες άνοιξαν όλοι οι αερόσακοι εξαιτίας της σφοδρότητας της σύγκρουσης. Το κτύπημα στο δέντρο γλίτωσε το όχημα από την τρελή πορεία στον ποταμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο όχημα επέβαινε μόνος ένας άντρας οδηγός που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.
Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο σημείο σημειώνονται συνεχώς ατυχήματα με σοβαρούς τραυματισμούς ενώ έχουν καταγραφεί και τρεις απώλειες ανθρώπινων ζωών χωρίς οι έχοντες την ευθύνη να πάρουν τα αναγκαία προστατευτικά μέτρα. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για τα παρτέρια κύριε δορο καλός είσαι. ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΛΥΘΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο κ.ΔΩΡΟΣ ΤΑ ΕΛΥΣΕ ΟΛΑ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ "ΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ"..
ΜΑΣ ΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ...ΣΤΟ ΣΤΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Ο κ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ....

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...