17 Ιαν 2014

ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ

KEIMENO -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ www.rodos-press.gr










Έχουν περάσει τουλάχιστον 5 χρόνια από την πρώτη φάση που η κακοκαιρία πρόδωσε την κακοτεχνία και τις προχειροδουλειές των τοπικών αρχόντων στην μαρίνα του Φαληρακίου. Συγκεκριμένα, τότε, άρχισαν να διαμελίζονται μεγάλα μέρη της προβλήτας, που όμως όπως φαίνετε δέν υπήρχε λόγος να ασχοληθούν οι τοπικοί άρχοντες...έως και σήμερα.
Όπως θα διαπιστώσετε και από τις εικόνες που κατέγραψε η ειδησεογραφική μας ομάδα, το χάσμα μεταξύ των μεγάλων όγκων μπετόν, όλο και μεγαλώνει, γεγονός που δέν θα αργήσει να φέρει καταστροφικά αποτελέσματα στους ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες ψαράδες που ελλιμενίζουν τις βάρκες τους εκεί. Και για να γίνουμε ποιο σαφής επί του θέματος των μικρών μαρίνων που κατασκευάστηκαν για να γίνουν στάχτη στα μάτια των πολιτών του νησιού μας, προχθές ακόμα βρέθηκε το μισό χωριό των Φανών στο δημαρχείο αντιδρώντας για την άθλια κατάσταση που υπάρχει και στην μαρίνα τους. Υποδομές τριτοκοσμικές σε έναν τόπο όπου οι φόροι και τα έσοδα που προσφέρουν στον κρατικό κορβανά ξεπερνούν κάθε όριο!
Άξιος ο μισθός σας κύριοι τοπικοί άρχοντες! Χειρότερα δέν γίνεται!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AYTO DEN TO EKANE O DHMOS TIS TOYS NIAZI

Ανώνυμος είπε...

Πληροφοριακά το Λιμενικό Ταμείο που έχει την ευθύνη έχει πρόεδρο τον Δήμαρχο Ρόδου Στάθη Κουσουρνά

Ανώνυμος είπε...

MIA RAMPA GIA ATOMA ME IDIKES ANAGKES DEN KANANE GIA PROSBASI STO MONASTIRI

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...