7 Ιαν 2014

ΒΓΗΚΑΝ "ΑΔΕΛΦΙΚΑ" ΜΑΧΑΙΡΙΑ

«Μήλον της έριδος» εχει καταλήξει τουριστικό κατάστημα στο Φαληράκι για δυο αδέλφια..

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η 43χρονη αδελφή, να καταγγείλει για κλοπή τον 45χρονο αδελφό της.
Πιο συγκεκριμένα, με βάση τα όσα δήλωσε στις αρχές η 43χρονη, στις 21 Δεκεμβρίου, ο αδερφός της μαζί με 2 ακόμη άτομα, μπήκαν στην επιχείρηση (που διεκδικούν τα δυο αδέλφια) και αφαίρεσε εμπορεύματα που ξεπερνούν τις 50 χιλιάδες ευρω, και την ταμειακή μηχανή. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, η 43χρονη δήλωσε πως από την διάρρηξη προκλήθηκαν φθορές στο κατάστημα που ξεπερνούν τις 8000 ευρώ!
Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν σημειώθηκαν συλλήψεις, ωστόσο, σε βάρος των 2 σχηματίστηκε δικογραφία ενώ αναζητείται και ο τρίτος συνεργός.

Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

Την 05-1-2014/16.00 στη Ρόδο, από έναντι Υπηρεσία, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος (2) ημεδαπών, γιατί όπως προέκυψε από την έρευνα, ανωτέρω δράστες με άγνωστο συνεργό τους, από κοινού, την 21-12-2013/02.00 στην ίδια περιοχή, εισήλθαν σε κατάστημα τουριστικών ειδών ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσαν διάφορα είδη, συνολικής αξίας 50.500 € περίπου. Επίσης οι δράστες προκάλεσαν υλικές φθορές στο ανωτέρω κατάστημα, συνολικής αξίας 8.000 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...