7 Ιαν 2014

ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ




Παρουσία εκατοντάδων πιστών τελέστηκε και φέτος στο Φαληράκι η τελετή αγιασμού των υδάτων από τον Πάτερ Γεώργιο. Η πομπή των κατοίκων Καλυθιών - Φαληρακίου έφτασε στο λιμανάκι υπό τη συνοδεία ήχων της φιλαρμονικής Καλυθιών.
Οι νεαροί που αψήφισαν τον κρύο βούτηξαν στα παγωμένα μπροστά από το μοναστήρι των Αγίων Αποστόλων και τον σταυρό ανέσυρε, όπως αρκετές φορές στο παρελθόν, ο Στέργος Καφετζής.



Πανελλήνιες διαστάσεις πήρε η κίνηση της οδοκαθαρίστριας των Καλυθιών Αφροδίτης Βιέννας να πηδήξει με τα ρούχα στα νερά μπροστά από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Ρόδου για να ανασύρει τον σταυρό και να δημοσιοποιήσει τα οικονομικά προβλήματα που την έχουν φέρει σε αδιέξοδο.
Μπορεί εδώ στις Καλυθιές να γνωρίζουμε την Αφροδίτη με τα καλά και τα... στραβά της δεν παύει όμως να είναι μία γυναίκα που χρειάζεται στήριξη και από το κράτος και από τους ανθρώπους. Κυρίως για να συνεχίσουν τα παιδιά της να ζουν το όνειρο για μία καλύτερη ζωή που θα βασίζεται στα εφόδια των σπουδών τους.
Μάλιστα στο facebook δημιουργήθηκε ομάδα υποστήριξης της Αφροδίτης με το παρακάτω μήνυμα:
Όσοι θέλουμε να βοηθήσουμε την κυρία Αφροδίτη που απελπισμένη έπεσε στο νερό σήμερα να πιάσει το σταυρό δηλώστε συμμετοχή στο fb για να δώσουμε ο καθένας μας ότι μπορεί. Σήμερα 10 π.μ. με 12 π.μ Μητροπόλεως και Αθ. Διάκου
Έχει άρρωστο άνδρα και 5 ανήλικα παιδιά..
Δηλώστε συμμετοχή ή πάρτε τηλέφωνο
6984293886 και 6977225562
Όσοι δηλώσετε και δώσετε χρήματα θα πάρετε απόδειξη και θα ενημερώσουμε την εξέλιξη και την παράδοση.
Αλληλεγγύη Ροδίτες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η εκκλησία των Καλυθιών έχει βοηθήσει την άτυχη κυρία;

Ανώνυμος είπε...

Καφετζη στο τελος θα ανοιξεις χρυσοχοειο

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...