1 Απρ 2014

ΚΑΝΟΥΝ... ΠΑΡΤΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ



Με οργή αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των Καλυθιών την κατάσταση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες με την αποκομιδή των σκουπιδιών. Λόγω έλλειψης πόρων τα απορριμματοφόρα δεν προμηθεύτηκαν πετρέλαιο και δεν πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο της Δευτέρας. Από το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε μαραθώνιος διαβουλεύσεων για να λυθεί το πρόβλημα και να ξεκινήσει η αποκομιδή. Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης η κατάσταση στο κέντρο των Καλυθιών ήταν αυτή που απεικονίζουν οι φωτογραφίες με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονος σχολιασμός από κατοίκους και επαγγελματίες.
Η δημοτική αρχή «καμαρώνει» ότι έβαλε σε τάξη τα οικονομικά του ενιαίου δήμου αλλά στην πράξη αποδεικνύεται πως τα προβλήματα είναι πολλά και τις περισσότερες φορές άλυτα. Ολοι γνωρίζουμε πως αν, στο παρελθόν, τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι δεν έβαζαν το χέρι στην τσέπη τα σκουπίδια θα είχαν «πνίξει» το χωριό μας.

Επειδή πλησιάζει το καλοκαίρι (αλλά και οι εκλογές) ας φροντίσουν οι επικεφαλείς της δημοτικής αρχής να εξαλείψουν τα φαινόμενα που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και απειλούν το τουριστικό μας οικοδόμημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...