30 Δεκ 2014

ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΝΔ Η ΙΑΤΡΙΔΗ


Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν και η Καλυθενή βουλευτής Μίκα Ιατρίδη επέστρεψε στο κόμμα από όπου ξεκίνησε τη ΝΔ.
Το μεσημέρι της Τρίτης η Ιατρίδη συναντήθηκε σε καλό κλίμα με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και αμέσως μετά ανακοινώθηκε η επιστροφή της στο κόμμα και η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο Δωδεκανήσου της ΝΔ για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Όπως δήλωσε η ίδια, στην δεύτερη ψηφοφορία εξήγησε αναλυτικά γιατί στήριξε την υποψηφιότητα Δήμα.
«Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτική σταθερότητα ειδικά ενόψει της τουριστικής περιόδου που είναι τόσο σημαντική ειδικά για την περιοχή μας τα Δωδεκάνησα. Ο κ. πρωθυπουργός πρότεινε μια λύση: εκλογή προέδρου και εκλογές μέσα στο 2015.
Δυστυχώς όμως για ακόμα μια φορά όπως και το 2009 εκβίασαν τις εκλογές».
«Δεν δέχομαι του εκβιασμούς απ' όπου κι αν προέρχονται. Συναντήθηκα με τον κ. Σαμαρά και δέχθηκα την πρότασή του να συμμετάσχω στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στα Δωδεκάνησα».
Το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου θα μάθουμε όλοι εάν οι ψηφοφόροι της ΝΔ στις Καλυθιές και τον υπόλοιπο νομό συμφωνούν με την επιστροφή της Ιατρίδη και κυρίως εάν έχουν "συγχωρέσει" την σκληρότατη κριτική που άσκησε στον Σαμαρά και τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματος τόσο ως βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων όσο και ως ανεξάρτητη τους τελευταίους μήνες. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kali hkarekla alla mono gia ton titlo kalo tha einai oi voyleytemas na einai panta konta ston politi kai oxi mono otan prokirisonte ekloges

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...