5 Ιαν 2015

"ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΘΕΛΑ"!

Κατέπληξε και μάγεψε το κοινό η παράσταση στις 2 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου «Ψυχρά κι Ανάποδα στην Καλυθέλα».
Την παράσταση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο δημοτικός σύμβουλος Σαρίκας Γεώργιος και η σύμβουλος Καλυθιών Σταματία Βαγιανού.
Ο σύλλογος Γυναικών Μεσόγειος για άλλη μια φορά πρωτοτύπησε ανεβάζοντας στην σκηνή και ζωντανεύοντας το παραμύθι της βασίλισσας του πάγου. Οι κόποι των τελευταίων μηνών και οι επανειλημμένες πρόβες δικαίωσαν τους συντελεστές μετά το χειροκρότημα από το κοινό και τις θετικές κριτικές!!
Στο παραμύθι αυτό συμμετείχαν γνωστοί ηθοποιοί του νησιού μας αλλά και παιδιά τα όποια έδωσαν πολύτιμο χρόνο και τον καλύτερο εαυτό τους για να πραγματοποιηθεί.
Φοβερά κοστούμια και σκηνικά, ωραίες, συγκινητικές αλλά και χιουμοριστικές ατάκες και σκηνές, εφέ, ήχος, τραγούδι live, χορευτικές φιγούρες, συγκλονιστικές ερμηνείες, συνέθεσαν και εμπλούτισαν την παράσταση για να την εντάξουν σε μια από τις πιο όμορφες θεατρικές παραστάσεις του νησιού μας.
Στην οικονομική στήριξη για ένα μέρος των εξόδων συνέβαλε ο οργανισμός ΔΟΠΑΡ.
Την παράσταση επίσης στήριξαν η Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου.
Στην παράγωγη, σκηνοθεσία, οργάνωση, ο σύλλογος Μεσόγειος (Στυλιανή Καναβάκη, Κυριακή Χασίλα, Αλεξάνδρα Τζατζανά, Μοσχούλα Χασίλα και Βιβή Μανουσοπούλου) και ο ηθοποιός Μανώλης Κεπέρης.
Στα ηχητικά βίντεο και εφέ από τον σύλλογο Μεσόγειος (Χασίλα Μοσχούλα).
Στα τραγούδια με ζωντανή εκτέλεση η Σταματία Σωτηρήκη.
Ο σύλλογος ευχαριστεί ιδιαιτέρως για
τα σκηνικά και κοστούμια την Αλεξία Κατσιμπράκη.
Τα χορευτικά τη Βίκυ Φερδεκλή.
τα έπιπλα που χρησιμοποιήθηκαν για το σκηνικό την εταιρεία Γιωργαράς έπιπλα.
Την παραχώρηση χώρου για τις πρόβες το 2ο Δημοτικό σχολείο Καλυθιών και τον Διευθυντή κο Σαββαϊδη Παναγιώτη.
Τους ρόλους υποδύθηκαν
Αφηγήτρια η Κυριακή Χασίλα.
Κόρη της αφηγήτριας η Νάσια Δημητραδιού.
Ολαφ ο χιονάνθρωπος η Στέλλα Καναβάκη.
Βασίλισσα Άννα η Νικολέτα Τρεμούλη και Ελευθερία Μανιά.
Βασίλισσα Ελσα η Μαρία Κιόττου.
Μικρή βασίλισσα Ελσα η Σταματία Βλάχου.
Πριγκίπισσα Αννα η Μαρία Τσάππη και Ελευθερία Μανιά.
Μικρή πριγκίπισσα Αννα η Αννα Μαρία Τσαλίκη.
Πρίγκιπας Χανς Νοτίου Αιγαίου ο Μανώλης Κεπέρης.
Κριστόφ πωλητής πάγου ο Νίκος Καλλης.
Παντοπώλης ο Μιχάλης Κεπέρης.
Δούκας της Κοσκινούπολης ο Κώστας Χατζηνικόλας.
Τελάλης και υπηρέτης η Σαββίνα Σαρίκα.
Ξωτικά της αγάπης η Μαρία Κατερίνα Τσαλίκη, η Ανδριάννα Λέσλη, η Νίκη Μιντσε, η Μαρία Αργυρού, η Μιχαέλα Αργυρού, η Σταματία Βλάχου, η Αννα Μαρία Τσαλίκη, η Σαββίνα Σαρίκα και η Νεκταρία Καλλιγά.

Ακόμα μια παράσταση θα πραγματοποιηθεί σύντομα στο χωριό του Αη Βασίλη στον Άγιο Μηνά Καλυθιών. Το κοινό θα ενημερωθεί για την ημερομηνία μέσα από τα τοπικά και το facebook.











8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως και η Μεσόγειος που για άλλη μια φορά πρωτοτύπησε και βλεπουμε και διαφορετικες εκδηλωσεις καθε χρονο...ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..
Ερχονται και η αποκριες τον αλλο μηνα καντε κατι το διαφορετικο απο τον Φαρο γιατι καθε χρονο τα ιδια κανουνε.. Δεν ειναι αυτος ο Φαρος που ξεραμε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

agapite file den einai mono hμεσογιοσ ειναι και οφαρος ειναι και η τερψυχορη που κανουν εξισου καλες εκδηλωσεις οσο για την μεσογειο ας μην ειχανε την στηριξη δημαρχου αντιδημαρχου περιφεριας προσωπικο της κοινοτητας και θα σου ελεγα αν θα εκαναν οτι κανουν δυστυχωσς το νινι σερνει καραβι

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε φιλε μου οσο για την στηριξη δημαρχου αντιδημαρχου περιφεριας προσωπικο της κοινοτητας που λες.. Η απαντηση μου σε αυτο που λες προς εσενα ειναι οτι.. Αυτο εσεις το καταφερατε με την συμπεριφορα μερικων απο τον συλλογο σας..Η κανο καπιο λαθος???Που ειναι η ποδηλασιες που ειναι η βιβλιοθηκη που ειναι η πεζοποριες...Για σκεφτείτε και λιγο και την συμπεριφορα του πρωην Προεδρου σας συμφερον και παλι συμφερον!!!!

Ανώνυμος είπε...

Από ότι γνωρίζω ο προεδρος είναι άλλος αν εσεις κρατατε μανιατικο αυτά που εγινα για μια παρεξήγηση που εγινε για ένα ατομο κανετε μεγαλο λαθος εχετε πιασι την κατάλληλη ευκαιρία για να καταστρεψετε το σύλλογο αλλά δεν θα σας περάσει για τη αν θα φύγουν μερικά ατομα και θα μπουν αλλά με πιο πολύ πείσμα . Ναι μερικα πράγματα δεν γίνονται για τη δεν εχουν βοήθεια από κανεναν οσο αφορα το χρηματικό ποσο τα περισσότερα είναι από χορηγούς του χωριου και φαληρακι τουλαχιστον αυτοι δεν εγκαταλείπουν το χωριο και βοηθάτε να δουλέψουν έστω και λιγο . θεατρο κανανε και αυτοι αλλά κανεις δεν ειπε ένα ευχαριστο , η βιβλιοθήκη είναι ανοικτή κάθε δευτερα αλλά κανεις δεν παει μονο να φωνάζετε ξερετε , πεζοποριες γίνονται τον καιρο που πρεπει αν θες να ξερεις το Μάρτιο έχει μια και ισος και το φεβρουαριο ,ποδηλασία και αυτοι δεν γινετε για τη ίσως να μην γινετε εσκεμμένα για να σαμποταρουν κατη που τους σιμφερη για να τα κανουν αλλοι και αν θελετε να είναι όλοι οι σύλλογοι ενωμένοι να αφήσετε τα κομματικά και τα πείσματα , αλλά ξεχάσαμε την παροιμία νινι σέρνει καραβι σαν δεν ντρεπεστε λιγο

Ανώνυμος είπε...


ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Η μαθήτρια πήρε το πρώτο βραβείο συμμετοχής στον διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργάνωσαν οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ρόδου Μ.Α.Ε στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2014 -2015 των Πηγών Καλλιθέας. Το θέμα του διαγωνισμού ήταν: Χριστούγεννα -

Εδώ ήταν καλύτερα κανεις ένα μπραβο δεν λεει αλλά και εδω αλλά συμφέροντα καλά θα κανετε να μην βαζετε λαδι στη φωτια θα καιτε ,,,

Ανώνυμος είπε...

esi krata to maniatiko me ton palio proedro

Ανώνυμος είπε...

APORO GIATH MERIKOI BAZETE TA PROSOPIKA SAS ME TOYS SYLOGOYS

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...