8 Ιαν 2020

ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΑΕΚ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ



Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Φαληράκι αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές το προσεχές Σάββaτο 11 Ιανουαρίου καθώς στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 που διοργανώνει ο ΕΣΑΚΕ ο Κολοσσός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ με ώρα έναρξης 15.30.
Οι εξέδρες αναμένεται να είναι κατάμεστες μια ο Κολοσσός στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι έκανε εκπληκτική εμφάνιση και έφτασε τους 100 πόντους στη νίκη επί του Περιστερίου ενώ και η ιστορική ΑΕΚ προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη επί του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού. Η ΑΕΚ αναμένεται να έχει στις εξέδρες και 150 υποστηρικτές από τον τοπικό σύνδεσμο Ρόδου.
Να σημειωθεί ότι φέτος το ΔΣ του Κολοσσού ενισχύθηκε με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Ιατρίδη που ως δήμαρχος Καλλιθέας οραματίστηκε και υλοποίησε το έργο του κλειστού γυμναστηρίου στο Φαληράκι σε έκταση ιδιοκτησίας της εκκλησιαστικής επιτροπής Καλυθιών.

                        

Με την επιλογή του Κολοσσού να "μετακομίσει" από το Βενετόκλειο στο Φαληράκι το κλειστό γυμναστήριο απέκτησε σύγχρονη μορφή αφού έγιναν παρεμβάσεις περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου με πολυτελέστατες πολυθρόνες, τοποθετήθηκε σύγχρονος ηλεκτρονικός πίνακας σκορ, βελτιώθηκαν οι υποδομές των αποδυτηρίων, φτιάχτηκαν νέες θέσεις πάρκινγκ και η παρακολούθηση των αγώνων γίνεται με άνεση.
Απομένει η τοποθέτηση κεντρικού συστήματος κλιματισμός γιατί στα πρώτα παιχνίδι της περιόδου η έντονη ζέστη δημιούργησε προβλήματα σε θεατές (λιποθυμίες) και αθλητές.


Εισιτήρια διαρκείας Β' Γύρου ΕΚΟ Basket League

 O Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τον Β’ Γύρο της EKO Βasket League.
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας διαμορφώνονται ως εξής:
BASIC Πέταλα: 40€
PREMIUM Θύρες 1-2-3-4: 90€
Πολυθρόνες 1η σειρά: 400 € Πολυθρόνες  2η σειρά: 300€
Σημ: Η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας για τις Πολυθρόνες, γίνεται αποκλειστικά από τα Γραφεία του Κολοσσού
H Hotels.
Στις παροχές του κάθε εισιτήριου διαρκείας περιλαμβάνεται δωρεάν μετακίνηση για τους κατοίκους της Ρόδου (περιοχή Σαν Φραγκίσκο) από και προς το Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας τις ημέρες των αγώνων.
Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής.
ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
- Μέσω
viva.gr
- Γραφεία Κολοσσού
H Hotels
(Πλατεία Βρούχου 1, τηλ: 2241022261)
Το ωράριο λειτουργίας είναι:
Δευτέρα-Παρασκευή 10:00 – 14:00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...