8 Ιαν 2020

Η... ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΝΤΟΝΙ ΚΟΥΪΝ




Την ξεχωριστή χειμωνιάτικη άγρια ομορφιά της παραλίας Αντονι Κουίν κατέγραψε συνεργείo της τηλεόρασης Alpha που έφτασε στο νησί μας για λογαριασμό της παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του
blog οι δημοσιογράφοι όταν προβληθεί η εκπομπή σε δύο εβδομάδες θα κάνουν αναφορά στον ηθοποιό Αντονι Κουίν και την σχέση του με την παραθαλάσσια περιοχή των Καλυθιών. Μάλιστα αναζητούσαν ηλικιωμένους Καλυθενούς που συμμετείχαν το 1961 στα γυρίσματα της ταινίας "Τα κανόνια του Ναβαρόνε" σκηνές της οποίας τραβήχτηκαν στις παραλίες που είναι σήμερα γνωστές ως Λαδικό και Αντονι Κουίν
 

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου αναφέρει τα εξής:
Την μοναδική ομορφιά του ροδίτικου τοπίου, τα αξιοθέατα της Ρόδου, την ιστορία και τον πολιτισμό της μέσα από τα μνημεία της, αποτύπωσε ο φακός της τηλεόρασης του Alpha TV σε ένα αφιέρωμα για το νησί που θα προβληθεί στην εκπομπή «Ελένη» της δημοφιλούς παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη, τέλος Ιανουαρίου 2020.
Ο γνωστός δημοσιογράφος της εκπομπής και blogger Θάνος Βάγιος με τον κάμεραμαν Κώστα Κυριαζή κατά την τετραήμερη επίσκεψη τους στο νησί, από τις 6-9 Ιανουαρίου 2020, κατέγραψαν με την κάμερα τα σημαντικότερα μνημεία και αξιοθέατα της Ρόδου, που μπορεί να επισκεφθεί κάποιος σε μια σύντομη χειμωνιάτικη απόδραση, επιχειρώντας να αποδώσουν σε εικόνες την πλούσια ιστορία της αλλά και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, την πλούσια γαστρονομία της και φυσικά τη φημισμένη ροδίτικη φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...