27 Απρ 2020

ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΚΑΙ... ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ



Η αδιαφορία στο μεγαλείο της. Εδώ και τρεις μήνες η αποκατάσταση του οδοστρώματος, μετά από εργασίες για δίκτυο αποχέτευσης, στις περιοχές Κλειστό Φαληρακίου και Συνεργείο ΚΤΕΛ, μετατίθεται από εβδομάδα σε εβδομάδα με αποτέλεσμα να υπάρχει τεράστιος κίνδυνος ατυχήματος. Στελέχη της δημοτικής αρχής υποστηρίζουν ότι ο εργολάβος έκλεισε τις "τομές" πρόχειρα με αποτέλεσμα να προκύψει η καθίζηση και είναι υποχρεωμένος να κάνει σωστή αποκατάσταση όπως του έχει ήδη ζητηθεί.
Το ερώτημα των πολιτών είναι γιατί ολόκληρη η κοινωνία μας βρίσκεται στο... έλεος ενός εργολάβου που αρνείται να διορθώσει άμεσα το πρόβλημα; Γιατί επί τρεις μήνες επιτρέπουν να υπάρχει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση χωρίς μάλιστα να έχει τοποθετηθεί σήμανση που να προειδοποιεί τους οδηγούς για την υψομετρική διαφορά στον δρόμο; Γιατί αντιμετωπίζεται με... χαλαρότητα το πρόβλημα της ασφάλειάς μας;  Η δημοτική αρχή εκλέχθηκε με το σύνθημα "λάμψη στη Ρόδο". Η συγκεκριμένη κατάσταση παραπέμπει σε... σκοτάδι και θλίψη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...